Ubytování ve městě Abegondo

Město Abegondo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abegondo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abegondo

SuitesNature EcoCamp Beche
SuitesNature EcoCamp Beche

9,2 / 10 (52 hodnocení)

SuitesNature EcoCamp Beche se nachází v Abegondu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Klimatizované ubytování je vzdálené 48 km od katedrály Santiago de Compostela. Chata má TV s plochou obrazovkou. Součástí apartmánu je kuchyň s chladničkou, myčkou a mikrovlnnou troubou, sprcha, bezplatné toaletní potřeby i fén. V okolí se lze věnovat cyklistice. Chata stojí 40 km od Herkulovy věže a akvária Finisterrae. SuitesNature EcoCamp Beche stojí 19 km od letiště A Coruña. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa das Veigas
Casa das Veigas

9 / 10 (119 hodnocení)

Casa das Veigas se nachází v malebném prostředí v Abegondu. Tento hotel v rustikálním stylu je obklopen krajinou a nabízí 8 pokojů s manželskou postelí, které byly pečlivě zařízené. Casa das Veigas má pokoje s příjemným výhledem. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Restaurace Casa das Veigas podává tradiční galicijskou kuchyni. K dispozici je také venkovní bazén, terasa a velká zahrada. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi. Casa das Veigas stojí vedle farního kostela v Sarandonu. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni.

Awesome home in Abegondo with WiFi and 4 Bedrooms
Awesome home in Abegondo with WiFi and 4 Bedrooms

Apartmán Awesome home se nachází v Abegondu, 34 km od akvária Finisterrae, 21 km od přístavu Sada a 28 km od golfového hřiště La Coruña, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi. 34 km od Herkulovy věže. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV a plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům je vzdálený 28 km od Kolosea A Coruña a 30 km od vlakového nádraží Renfe A Coruna. Na letiště A Coruña je to 18 km.