Ubytování ve městě Ainzón

Město Ainzón se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ainzón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ainzón

Casa Rural Torre De Campos
Casa Rural Torre De Campos

9,4 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Torre De Campos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Torre De Campos se nachází v aragonském venkovském městě Ainzón, 65 km od Zaragozy. Tento venkovský dům má prostornou zalesněnou zahradu s fontánou. Dům má ložnici s manželskou postelí, ložnici s oddělenými postelemi a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V celém objektu je zdarma dostupné Wi-Fi. V kuchyni je varná deska, trouba, mikrovlnná trouba a myčka nádobí. Ainzón má sportovní centrum v blízkosti domu, kde si můžete zaplavat nebo si užít řadu dalších sportů. V okolí je také mnoho vinic. Vodní nádrž La Loteta je vzdálená 30 minut jízdy a je oblíbeným místem pro windsurfing. Casa Rural Torre de Campos stojí pouhých 20 km od přírodní rezervace Moncayo a kláštera Veruela.

Vivienda Principal Torre de Campos
Vivienda Principal Torre de Campos

9 / 10 (11 hodnocení)

Vivienda Principal Torre de Campos se nachází v Ainzónu v Aragonii a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tento venkovský dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Zaragoza je to 60 km.

Cabana del Tio Pepe
Cabana del Tio Pepe

8,8 / 10 (33 hodnocení)

Cabana del Tio Pepe se nachází v Ainzónu v Aragonii a nabízí terasu a výhled na město. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento klimatizovaný venkovský dům má posezení, kuchyň s lednicí a satelitní TV s plochou obrazovkou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na letiště Zaragoza je to 59 km.