Ubytování ve městě Aísa

Město Aísa se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aísa nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aísa

Casa Fraile aisa
Casa Fraile aisa

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa Fraile aisa se nachází v obci Aísa, 25 km od vlakového nádraží Canfranc, 44 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 33 km od lyžařského střediska Astun. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na letiště Pau Pyrénées je to 118 km.

Casa Rural Estarrún
Casa Rural Estarrún

8,9 / 10 (159 hodnocení)

Casa Rural Estarrún se nachází v krásné vesnici Aísa v Aragonských Pyrenejích a nabízí malé, klidné pokoje v rustikálním stylu s výhledem na hory. Jaca je vzdálená pouhých 25 minut jízdy. Tyto pokoje mají dlážděné podlahy, kamenné zdi, topení a moderní koupelnu. Ve všech je zdarma dostupné Wi-Fi. Má obývací pokoj s krbem. Večeře si lze objednat den předem a k dispozici je kontinentální snídaně. Venkovský penzion Estarrún se nachází v přírodní rezervaci Valles Occidentales, v blízkosti národního parku Pyreneje.

Casa del Arco
Casa del Arco

8,8 / 10 (38 hodnocení)

Casa del Arco se nachází v obci Aísa, v oblasti, kde se hosté mohou věnovat tenisu, lyžování, cyklistice a rybaření. Tento venkovský dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň a obývací pokoj. Venkovský dům má také terasu. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa del Arco stojí 23 km od Candanchú a Astúnu a 20 km od Jacy. Na letiště Pamplona je to 84 km.

Valle de Aísa
Valle de Aísa

8,5 / 10 (92 hodnocení)

Valle de Aisa se nachází uprostřed kopců přírodního parku Western Valleys a nabízí restauraci, bar a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a hosté mohou využívat také sdílený lounge. Barevně zařízené pokoje mají vysoké dřevěné stropy, šatní skříň a vlastní koupelnu. Společný pokoj má sdílenou koupelnu. Hotelová restaurace podává regionální kuchyni. V okolí je mnoho příležitostí pro venkovní rekreaci. V okolí je mnoho tras pro horská kola a v případě potřeby je k dispozici také opravna kol. Do lyžařského střediska Candanchú dojedete autem za 30 minut.

Aisa Casa Simon
Aisa Casa Simon

8,3 / 10 (34 hodnocení)

V ubytování Aisa Casa Simon máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Aisa Casa Simon se nachází asi 25 km od vlakového nádraží Canfranc a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Hosté mohou využívat patio. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Tento venkovský dům stojí 45 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 33 km od lyžařského střediska Astun. Na letiště Pau Pyrénées je to 118 km.