Ubytování ve městě Alaejos

Město Alaejos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alaejos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alaejos

Casa Rural La Chiquitita
Casa Rural La Chiquitita

9,4 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural La Chiquitita nabízí ubytování v Alaejosu, 29 km od pevnosti Castillo de La Mota. Prázdninový dům má balkon, 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Salamanca je to 57 km.

Casa Rural Alaejos
Casa Rural Alaejos

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural Alaejos se nachází v Alaejosu, 29 km od pevnosti Castillo de La Mota, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a grilem. Nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a balkon s výhledem na město. Standardem je také lednice. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na letiště Salamanca je to 57 km.

Posada Plaza Mayor de Alaejos
Posada Plaza Mayor de Alaejos

7,8 / 10 (199 hodnocení)

Posada Plaza Mayor de Alaejos se nachází na hlavním náměstí v Alaejosu, 57 km od Salamanky. Nabízí bezplatné Wi-Fi, snídani zdarma a výhled na kostel Santa Maria. Klimatizované pokoje mají dřevěné podlahy, TV, psací stůl a šatní skříň. Jsou vytápěné a zvukotěsné a mají vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami. Hotel má bar a restauraci. K dispozici je snack bar, speciální dietní menu a obědové balíčky. K dispozici je herna s kulečníkem. K dispozici je služba praní prádla, kosmetický salon a přepážka s turistickými informacemi.