Ubytování ve městě Albarca

Město Albarca se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albarca nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albarca

Pla del Castell I
Pla del Castell I

9 / 10 (1 hodnocení)

Pla del Castell se nachází v Albarce v Katalánsku. I has a terrace and mountain views. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Tento venkovský dům má 4 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 45 km od zábavního parku PortAventura a 46 km od zábavního parku Ferrari Land. Letiště Reus leží 42 km daleko.

Pla del Castell II
Pla del Castell II

8 / 10 (27 hodnocení)

Pla del Castell II nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Albarce, 45 km od zábavního parku PortAventura a 46 km od zábavního parku Ferrari Land. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 28 km od Serra del Montsant a 30 km od kláštera Poblet. Letiště Reus leží 42 km daleko.