Ubytování ve městě Alcudia de Veo

Město Alcudia de Veo se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alcudia de Veo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alcudia de Veo

Casa rural El Forn d'Alcudia de Veo
Casa rural El Forn d'Alcudia de Veo

9,7 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Casa rural El Forn d'Alcudia de Veo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural El Forn d'Alcudia de Veo se nachází ve městě Alcudia de Veo a nabízí vířivku. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a gril. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Hosté mohou využívat vířivku. Casa rural El Forn d'Alcudia de Veo zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 58 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural de Benitandús
Casa Rural de Benitandús

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Casa Rural de Benitandús se nachází 24 km od El Madrigal a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na řeku. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 5 koupelen se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén. Casa Rural de Benitandús stojí 33 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana a 34 km od muzea Bellas Artes Castellon. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 55 km.

Els Orgues de Benitandús
Els Orgues de Benitandús

9,1 / 10 (42 hodnocení)

Els Orgues de Benitandús se nachází ve městě Alcudia de Veo. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný dům se 2 ložnicemi má 1 koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. V okolí se lze věnovat rybaření. Els Orgues de Benitandús stojí 27 km od Castellón de la Plana a 37 km od Benicàssimu. Na letiště Castellon je to 46 km.

Casa La Chelva
Casa La Chelva

9 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Casa La Chelva máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa La Chelva se nachází ve městě Alcudia de Veo ve Valencii a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí sdílený lounge, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Personál na nepřetržitě otevřené recepci vám poskytne informace. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa La Chelva stojí 58 km od letiště Castellón-Costa Azahar.

Casa Alcudia de Veo REF. 064
Casa Alcudia de Veo REF. 064

4 / 10 (1 hodnocení)

Casa Alcudia de Veo REF se nachází ve městě Alcudia de Veo ve Valencii. 064 má balkon. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu s bidetem a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 58 km.