Ubytování ve městě Aldeamayor de San Martín

Město Aldeamayor de San Martín se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aldeamayor de San Martín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aldeamayor de San Martín

La Casa del Ciprés
La Casa del Ciprés

9,5 / 10 (2 hodnocení)

La Casa del Ciprés se nachází v Aldeamayor de San Martín, 17 km od vlakového nádraží Valladolid, 19 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla a 17 km od autobusového nádraží Valladolid. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. Prázdninový dům stojí 18 km od Polideportiva Pisuerga a muzea Casa de Cervantes. Na letiště Valladolid je to 34 km.

6 Calle las Tuerces
6 Calle las Tuerces

8,9 / 10 (13 hodnocení)

6 Calle las Tuerces se nachází v Aldeamayor de San Martín a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Nachází se 18 km od vlakového nádraží Valladolid a nabízí terasu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má balkon a 4 ložnice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a vanou. K dispozici je také gril. 6 Calle las Tuerces má kasino a dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 20 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla a 18 km od autobusového nádraží Valladolid. Na letiště Valladolid je to 35 km.