Ubytování ve městě Alfafara

Město Alfafara se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alfafara nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alfafara

Apartamento Rural Alfawara
Apartamento Rural Alfawara

9,7 / 10 (119 hodnocení)

Apartamento Rural Alfawara se nachází ve čtvrti Alfafara a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a bankomat. Výhled směřuje na hory. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je sluneční terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 87 km.

loft CARRASKETA
loft CARRASKETA

9,5 / 10 (60 hodnocení)

Loft CARRASKETA se nachází v Alfafarě a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi, bankomat a turistické informace. Výhled směřuje na hory. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 87 km.