Ubytování ve městě Alfarnatejo

Město Alfarnatejo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alfarnatejo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alfarnatejo

Cortijo Pulgarín Bajo
Cortijo Pulgarín Bajo

9,4 / 10 (4 hodnocení)

Cortijo Pulgarín Bajo má venkovní bazén ve velké zahradě s palmami. Bazén je sdílený. Nabízí nádherný výhled na hory a okolní krajinu s jabloněmi, olivovníky a fíkovníky. Bílé chaty mají plně vybavenou kuchyň a obývací pokoj s krbem a ventilátorem. Všechny mají terasu. Pokoje jsou zařízené v typickém andaluském venkovském stylu. Do malého města El Mondrón dojedete autem za pouhých 5 minut. Hosté si zde mohou koupit místní olivový olej a další potraviny. Dům stojí pouhých 25 km od dálnice A-352 do Málagy. Přímořské letovisko Nerja na pobřeží Costa del Sol je vzdálené 50 km.

Casa Rural El Ciruelo Loco Alfarnate by Ruralidays
Casa Rural El Ciruelo Loco Alfarnate by Ruralidays

6 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural El Ciruelo Loco Alfarnate by Ruralidays se nachází v Alfarnateji, 49 km od muzea Jorge Rando, muzea skla a krystalu a Picassova muzea. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 50 km od pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 57 km.

Awesome Home In Alfarnate With Wifi, Swimming Pool And 3 Bedrooms
Awesome Home In Alfarnate With Wifi, Swimming Pool And 3 Bedrooms

Úžasný domov In Alfarnate With Wifi, Swimming Pool And 3 Bedrooms se nachází v Alfarnateji, 48 km od muzea Jorge Rando, 49 km od Muzea skla a křišťálu a Picassova muzea. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV. Na místě je dětské hřiště. Úchvatný dům stojí 49 km od pevnosti Alcazaba. V Alfarnate s Wifi, bazén a 3 ložnice. Na letiště Malaga je to 56 km.