Ubytování ve městě Alhendín

Město Alhendín se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alhendín nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alhendín

El cortijo del abuelo pepe
El cortijo del abuelo pepe

10 / 10 (1 hodnocení)

El cortijo del abuelo pepe se nachází v Alhendínu, 7,2 km od vědeckého parku Granada a 12 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a barem. Poskytuje výhled na město a bazén a je vzdálen 12 km od granadské katedrály. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. El cortijo del abuelo pepe stojí 12 km od bulváru Paseo de los Tristes a baziliky San Juan de Dios. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 23 km.

Granada Bed&Suite Apartamento
Granada Bed&Suite Apartamento

9,8 / 10 (67 hodnocení)

Granada Bed&Suite Apartamento se nachází v Alhendínu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmán s balkonem a výhledem na bazén. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 8,3 km od vědeckého parku Granada Science Park a 10 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 23 km.

The Red House
The Red House

9,8 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování The Red House máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. The Red House se nachází v Alhendínu a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na hory a terasou. 10 km od vědeckého parku Granada Science Park. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Apartmán je vzdálený 12 km od muzea San Juan de Dios a 13 km od granadské katedrály. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 22 km.

Cortijo Algabia
Cortijo Algabia

9,6 / 10 (49 hodnocení)

Cortijo Algabia se nachází v Alhendínu, 11 km od vědeckého parku Granada, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má terasu, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Cortijo Algabia stojí 13 km od muzea San Juan de Dios a granadské katedrály. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 21 km.

Luxurious Nordic Style Apartment
Luxurious Nordic Style Apartment

9,6 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování Luxurious Nordic Style Apartment máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Luxurious Nordic Style Apartment se nachází v Alhendínu, 9,1 km od vědeckého parku Granada a 11 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování. Apartmán je vzdálený 11 km od granadské katedrály a 12 km od bulváru Paseo de los Tristes. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 23 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Chalet Trolio bed & breakfast
Chalet Trolio bed & breakfast

9,5 / 10 (141 hodnocení)

V ubytování Chalet Trolio bed & breakfast máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chalet Trolio bed & breakfast se nachází v Alhendínu, 10 km od vědeckého parku Granada a 12 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Každé ráno se podává snídaně à la carte, kontinentální a italská. V okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice a na místě je k dispozici lyžárna. Chalet Trolio bed & breakfast stojí 13 km od granadské katedrály a třídy Paseo de los Tristes. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 22 km.

Novo sur.
Novo sur.

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Novo sur se nachází v Alhendínu. Ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 8,4 km od vědeckého parku Granada a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od muzea San Juan de Dios a 11 km od granadské katedrály. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 23 km.

Casa del Laurel
Casa del Laurel

9,1 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Casa del Laurel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa del Laurel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Alhendínu, 8 km od Granady. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je obývací pokoj s klimatizací, pohovkou, jídelním koutem a TV s plochou obrazovkou a kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. Casa del Laurel poskytuje ručníky a ložní prádlo. Casa del Laurel má také terasu. Casa del Laurel stojí 21 km od Sierra Nevady a 46 km od Nerji. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 15 km.

Luminoso Apartamento a 10 minutos de Granada con Piscina
Luminoso Apartamento a 10 minutos de Granada con Piscina

8,8 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Luminoso Apartamento a 10 minutos de Granada con Piscina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Luminoso Apartamento a 10 minutos de Granada con nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na hory. Piscina se nachází v Alhendínu, 11 km od muzea San Juan de Dios a granadské katedrály. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8,7 km od vědeckého parku Granada Science Park a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 11 km od bulváru Paseo de los Tristes a baziliky San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen se nachází 23 km od Luminoso Apartamento a 10 minutos de Granada con Piscina a nabízí placenou dopravu na letiště.