Ubytování ve městě Almenara

Město Almenara se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Almenara nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Almenara

Apartamento Almenara Nova Almenareta
Apartamento Almenara Nova Almenareta

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartamento Almenara Nova Almenareta se nachází ve městě Almenara, jen 1,8 km od pláže Corinto-Malvarrosa. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento apartmán má také vlastní bazén. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem do zahrady. Apartmán je vzdálený 44 km od zahrad Jardines de Monforte a Turia. Apartamento Almenara Nova Almenareta leží 49 km od letiště ve Valencii a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

PLAYA ALMENARA ATICO DUPLEX PRIMERA LINEA VISTAS AL MAr
PLAYA ALMENARA ATICO DUPLEX PRIMERA LINEA VISTAS AL MAr

9,5 / 10 (2 hodnocení)

PLAYA ALMENARA ATICO DUPLEX PRIMERA LINEA VISTAS AL MAr se nachází v Almenaře, 1,7 km od pláže Corinto-Malvarrosa a 42 km od parku Jardines de Monforte, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. K dispozici je také balkon. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s vířivkou. Hosté mohou využívat saunu. K dispozici je gril. ALMENARA ATICO DUPLEX PRIMERA LINEA VISTAS AL MAR. Ubytování je vzdálené 42 km od zahrad Turia a Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Na letiště Valencia je to 47 km. ALMENARA ATICO DUPLEX PRIMERA LINEA VISTAS AL MAR.

Apartamento impecable en playa de Almenara
Apartamento impecable en playa de Almenara

9 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Apartamento impecable en playa de Almenara máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento impecable en playa se nachází v Almenaře. de Almenara nabízí terasu s výhledem na hory a bazén, celoroční venkovní bazén, saunu a vířivku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Apartmán má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Apartamento impecable en playa Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 1,7 km od pláže Corinto-Malvarrosa a 42 km od parku Jardines de Monforte. Na letiště Valencia je to 46 km.

playa
playa

Playa se nachází v Almenaře, 41 km od parku Jardines de Monforte, 42 km od zahrad Turia a 42 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také kuchyň. Bazilika de la Virgen de los Desamparados a vlakové nádraží Norte jsou vzdálené 42 km. Na letiště Valencia je to 46 km.