Ubytování ve městě Amadores

Město Amadores se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Amadores nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Amadores

Beautiful Views Apartment
Beautiful Views Apartment

9,5 / 10 (21 hodnocení)

Beautiful Views Apartment se nachází asi 1,3 km od pláže Playa de Puerto Rico a nabízí ubytování s výhledem na moře, balkonem a kávovarem. Nabízí výhled na hory a bazén a je vzdálen 1,6 km od pláže Amadores. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnou ložnici, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 2,2 km od pláže Playa de Tauro a 3,9 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Na letiště Gran Canaria je to 46 km.

Beyond Amadores C&H Suite
Beyond Amadores C&H Suite

9,2 / 10 (139 hodnocení)

Beyond Amadores C&H Suite se nachází v Amadores a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají terasu, posezení s TV s plochou obrazovkou a klimatizaci. K dispozici je také terasa. Beyond Amadores C&H Suite stojí 2,2 km od pláže Playa de Tauro a 2,3 km od pláže Amadores. Na letiště Gran Canaria je to 46 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Perla de Amadores
Perla de Amadores

9,1 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Perla de Amadores máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Perla de Amadores se nachází asi 1,3 km od pláže Playa de Puerto Rico a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Tento apartmán nabízí výhled na hory a bazén a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření nebo relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 1,6 km od pláže Amadores a 2,2 km od pláže Playa de Tauro. Letiště Gran Canaria je vzdáleno 46 km.

AMADORES BALCONY - WITH OCEAN VIEW.
AMADORES BALCONY - WITH OCEAN VIEW.

9,1 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování AMADORES BALCONY - WITH OCEAN VIEW. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. AMADORES nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem na město a terasou. BALCONY - S výhledem na oceán. Nachází se v Amadores. Nabízí výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat windsurfingu a cyklistice. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláže Playa de Puerto Rico a 1,6 km od pláže Amadores. Letiště Gran Canaria odtud leží 46 km. BALKON - S OCEANovým výhledem..

Canarias Sunshine Amadores
Canarias Sunshine Amadores

9 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Canarias Sunshine Amadores máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Canarias Sunshine Amadores se nachází v Amadores, nedaleko pláže Playa de Puerto Rico a 1,7 km od pláže Amadores. Nabízí balkon s výhledem na moře, venkovní bazén a terasu. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,2 km od pláže Playa de Tauro a 3,8 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Na letiště Gran Canaria je to 46 km.

Elle Ocean Villa Gran Canaria Heated pool Wifi
Elle Ocean Villa Gran Canaria Heated pool Wifi

9 / 10 (1 hodnocení)

Elle Ocean Villa Gran Canaria vyhřívaný bazén Wifi se nachází asi 2 km od pláže Playa de Tauro a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila stojí 2,8 km od pláže Playa Los Frailes a 3,3 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Elle Ocean Villa Gran Canaria vyhřívané pool Wifi leží 46 km od letiště Gran Canaria a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Holiday Club Vista Amadores
Holiday Club Vista Amadores

8,7 / 10 (375 hodnocení)

Holiday Club Vista Amadores se nachází v Amadores. Nabízí saunu, fitness, kuchyň a Wi-Fi zdarma. Apartmány mají posezení, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a vanou nebo sprchou, myčku, mikrovlnnou troubu, kávovar a rychlovarnou konvici. Některé mají i balkon. Denně se v Holiday Club Vista Amadores podává anglická snídaně. Hosté si také mohou zajít na jídlo do místní restaurace, která se specializuje na místní kuchyni. Na místě je celoroční venkovní bazén. V ubytování Holiday Club Vista Amadores je k dispozici půjčovna aut. Holiday Club Vista Amadores stojí 15 km od Playa del Ingles a 36 km od letiště Gran Canaria.

Holiday Club Jardin Amadores
Holiday Club Jardin Amadores

8,7 / 10 (280 hodnocení)

Holiday Club Jardin Amadores se nachází ve městě Amadores. Nabízí ubytování s vlastním balkonem, restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, prodej vstupenek, Wi-Fi zdarma, výhled na moře a celoroční venkovní bazén. Všechny pokoje hotelu Holiday Club Jardin Amadores mají posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, kuchyň, jídelní část, vlastní koupelnu, klimatizaci a psací stůl. Každé ráno se podává anglická snídaně. Holiday Club Jardin Amadores poskytuje také pronájem aut. Holiday Club Jardin Amadores je vzdálený 22 km od letovisek Playa del Ingles a Maspalomas. Na letiště Gran Canaria to je 50 km. Doprava na letiště je k dispozici zdarma.

Holiday Club Playa Amadores
Holiday Club Playa Amadores

8,6 / 10 (657 hodnocení)

Holiday Club Playa Amadores se nachází v Amadores a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, restaurací a barem. Na místě je k dispozici soukromé parkoviště. V některých apartmánech je TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem, vlastní koupelna s fénem a kuchyň s myčkou nádobí. K zázemí aparthotelu patří slunná terasa. Holiday Club Playa Amadores zajišťuje i službu půjčení aut. Pláž Playa de Muro je vzdálená 600 metrů. Holiday Club Playa Amadores leží 37 km od letiště Gran Canaria. Letištní transfer je k dispozici za příplatek.

Deluxe Villa de Amadores
Deluxe Villa de Amadores

8,6 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Deluxe Villa de Amadores máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Deluxe Villa de Amadores se nachází v Amadores a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nachází se 1,3 km od pláže Amadores a nabízí služby concierge. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Deluxe Villa de Amadores stojí 1,9 km od pláže Playa de Tauro a 2,4 km od pláže Playa de Puerto Rico. Na letiště Gran Canaria je to 46 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Romantica de Balcon de Amadores
Casa Romantica de Balcon de Amadores

8,3 / 10 (29 hodnocení)

Casa Romantica de Balcon de Amadores se nachází v Amadores, 1,3 km od pláže Playa de Puerto Rico a 1,6 km od pláže Amadores, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Casa Romantica de Balcon de Amadores stojí 2,2 km od pláže Playa de Tauro a 3,9 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Na letiště Gran Canaria je to 46 km.

AMADORES BEACH & OCEAN VIEWS
AMADORES BEACH & OCEAN VIEWS

8,2 / 10 (58 hodnocení)

V ubytování AMADORES BEACH & OCEAN VIEWS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. AMADORES BEACH & OCEAN VIEWS se nachází asi 1,3 km od pláže Playa de Puerto Rico a nabízí ubytování s výhledem na bazén, venkovním bazénem a balkonem. Nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 1,5 km od pláže Amadores a 2,1 km od pláže Playa de Tauro. AMADORES BEACH & OCEAN VIEWS stojí 46 km od letiště Gran Canaria. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Amadores Sunset Suite
Amadores Sunset Suite

8,2 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Amadores Sunset Suite máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Amadores Sunset Suite se nachází v Amadores, 1,3 km od pláže Playa de Puerto Rico a 1,6 km od pláže Amadores, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 2,2 km od pláže Playa de Tauro a 3,9 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Amadores Sunset Suite leží 46 km od letiště Gran Canaria a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Gran Amadores
Gran Amadores

6,9 / 10 (30 hodnocení)

Apartmány Gran Amadores se nacházejí 500 metrů od pláže Amadores na ostrově Gran Canaria. Na místě je k dispozici venkovní bazén a minimarket. Prostorné apartmány jsou vybavené ventilátorem a mají vlastní balkon. Ve všech apartmánech je dlážděná podlaha a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, trezorem a TV. Ve vlastní koupelně najdete fén. Kuchyňský kout je vybavený ledničkou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. V komplexu Apartamentos Gran Amadores si můžete zahrát kulečník a využít internetový koutek s počítači na mince. U turistických informací v areálu Gran Amadores zajišťují službu půjčení aut a je zde i směnárna. Golfové hřiště Anfi Tauro leží 2 km daleko a snadno k němu dojedete po dálnici GC1.

APT with terrace facing Amadores beach
APT with terrace facing Amadores beach

5,9 / 10 (14 hodnocení)

APT with terrace views Amadores beach se nachází v Amadores, pouhých 1,3 km od pláže Playa de Puerto Rico a 1,6 km od pláže Amadores, a nabízí balkon. Tento apartmán nabízí výhled na město a moře a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 2,2 km od pláže Playa de Tauro a 3,8 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Letiště Gran Canaria je vzdáleno 46 km.