Ubytování ve městě Amoeiro

Město Amoeiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Amoeiro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Amoeiro

Casa de campo con piscina. Casa rural. A Casa Da Lucía.
Casa de campo con piscina. Casa rural. A Casa Da Lucía.

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa de campo con piscina se může pochlubit sezónním venkovním bazénem a terasou. Dům venkova. Casa Da Lucía. Ubytování v Amoeiru nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato chata má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata je vzdálená 14 km od termálních pramenů v Burgasu a 11 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Na letiště Vigo je to 90 km. Dům venkova. A Casa Da Lucía...

Casa Rural Pazo San Damian
Casa Rural Pazo San Damian

7,9 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Pazo San Damian máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Pazo San Damian se nachází v Amoeiru a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, zahradou a terasou. V tomto venkovském domě se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Casa Rural Pazo San Damian stojí 14 km od termálních pramenů v Burgasu a 13 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Na letiště Vigo je to 91 km.