Ubytování ve městě Ansobell

Město Ansobell se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ansobell nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ansobell

Casa Rural al Pirineu
Casa Rural al Pirineu

9 / 10 (180 hodnocení)

V ubytování Casa Rural al Pirineu máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Paller del Pairot se nachází ve městě Ansobell v Katalánsku, 21 km od Andorry la Vella. Nabízí gril a výhled na hory. Do Pas de la Casa je to 27 km. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici jsou 2 domy vybavené TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je sporák. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Nechybí ani ručníky. Paller del Pairot má také sluneční terasu. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně lyžování a jízdy na koni. Paller del Pairot stojí 43 km od Font-Romeu a 31 km od Puigcerdà.

Cal Barral
Cal Barral

8,4 / 10 (60 hodnocení)

V ubytování Cal Barral máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Barral se nachází v Ansobellu, 44 km od Naturlandie, 40 km od Estadi Comunal de Aixovall a 40 km od Maselly. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s vířivkou, pračkou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Hosté mohou využívat sluneční terasu a v okolí se věnovat pěší turistice. Cal Barral stojí 49 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 50 km od golfového hřiště Vall d'Ordino. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 27 km.