Ubytování ve městě Apiés

Město Apiés se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Apiés nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Apiés

Casa Justo
Casa Justo

9,3 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Casa Justo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Justo se nachází v Apiés, pouhých 12 km od divadla Olympia a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům má kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na místě je k dispozici půjčovna jízdních kol a lyžárna. Casa Justo stojí 12 km od kongresového centra Huesca. Na letiště Zaragoza je to 92 km.

Casa Salto de Roldán
Casa Salto de Roldán

9,2 / 10 (106 hodnocení)

V ubytování Casa Salto de Roldán máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Salto de Roldán se nachází 11 km od divadla Olympia Huesca a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Casa Salto de Roldán podává každé ráno bezlepkovou snídani. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Kongresové centrum Huesca je vzdálené 12 km. Na letiště Zaragoza je to 92 km.