Ubytování ve městě Ardán

Město Ardán se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ardán nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ardán

Casa Aguete
Casa Aguete

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Aguete se nachází v Ardánu, jen 1,5 km od pláže Praia de Lapaman. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 31 km od Estación Maritima a 11 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 1,8 km od pláže Loira a 2,9 km od pláže Praia de Aguete. Na letiště Vigo je to 35 km.

Vilaseca 49 Ardan Marín Pontevedra
Vilaseca 49 Ardan Marín Pontevedra

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Vilaseca 49 Ardan Marín Pontevedra se nachází v Ardánu, pouhých 1,9 km od pláže Praia de Lapaman, a nabízí ubytování s terasou, grilem a nepřetržitě otevřenou recepcí. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani satelitní TV s plochou obrazovkou. Na místě je k dispozici dětské hřiště. Vilaseca 49 Ardan Marín Pontevedra stojí 2,8 km od pláže Praia de Aguete a 31 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 35 km.

Villa María
Villa María

Villa María se nachází v Ardánu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Villa María má také dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 1,4 km od pláže Praia de Lapaman a 2,1 km od pláže Loira. Villa María stojí 35 km od letiště Vigo.