Ubytování ve městě Areas

Město Areas se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Areas nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Areas

Urbanización Areas
Urbanización Areas

8,9 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Urbanización Areas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Urbanización Areas se nachází asi 400 metrů od pláže Areas a nabízí výhled na moře, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Urbanización Areas má také gril. Pláž Pampaido a pláž Granxa jsou vzdálené 2 km. Na letiště Vigo je to 45 km.

Airiños do Mar
Airiños do Mar

8,6 / 10 (98 hodnocení)

Airiños do Mar se nachází na pláži Areas v Sanxenxo a nabízí relaxační zahradu a stinnou terasu. Nabízí pokoje a apartmány s bezplatným Wi-Fi, vlastním balkonem a kuchyňským koutem. Airiños do Mar nabízí ubytování v plážovém stylu s dlážděnou podlahou. Ve všech najdete TV a kuchyňský kout s varnou deskou a lednicí. Hotelová kavárna s restaurací podává tradiční galicijská jídla. Má krásnou terasu s výhledem na pláž. Airiños do leží 5 minut jízdy od centra města Sanxenxo. Na letiště Mar. Vigo dojedete za 40 minut a do Santiaga de Compostela za necelou hodinu.

A Postiña
A Postiña

8,2 / 10 (181 hodnocení)

V ubytování A Postiña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. A Postiña se nachází ve městě Sanxenxo, 2,8 km od pláže Playa de Silgar, a nabízí gril a terasu s přímým přístupem na pláž. Na místě je bar. Pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. A Postiña poskytuje bezplatné Wi-Fi. Na místě je přepážka s turistickými informacemi. Na letiště Vigo je to 48 km.

Playa Areas
Playa Areas

8 / 10 (15 hodnocení)

Playa Areas se nachází asi 2 km od pláže Pampaido a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. Nachází se 400 metrů od pláže Areas a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Playa Areas stojí 2 km od pláže Granxa a 42 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 45 km.