Ubytování ve městě Arens de Lledó

Město Arens de Lledó se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arens de Lledó nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arens de Lledó

La Contrada
La Contrada

9,5 / 10 (266 hodnocení)

La Contrada se nachází v klidné krajině na hranici mezi Katalánskem a Aragonskem a nabízí venkovský dům s krásným panoramatickým výhledem. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. La Contrada má pokoje s typickými původními prvky této oblasti, jako jsou odhalené kamenné zdi a dřevěné trámy. Všechny mají vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem a některé i balkon. Ve velké jídelně se každé ráno podává snídaně. K dispozici jsou také konferenční prostory, sdílený lounge a herna. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, jízdy na koni a pěší turistiky.

Casa Laure y Mª José
Casa Laure y Mª José

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Casa Laure y nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Ma José se nachází v Arens de Lledó. Tento prázdninový dům má bar, sdílený lounge a terasu. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Pro větší pohodlí jsou k dispozici ručníky a ložní prádlo. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 46 km od Tortosy a 42 km od L'Ampolly. Na letiště Lleida-Alguaire je to 85 km.

Hostal Casa Laure y Mª Jose
Hostal Casa Laure y Mª Jose

9,2 / 10 (224 hodnocení)

Dvouhvězdičkový penzion Hostal Casa Laure y Ma Jose se nachází v Arens de Lledó. Tento penzion má klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny pokoje mají psací stůl a TV s plochou obrazovkou. V jídelně se podává kontinentální, veganská nebo vegetariánská snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí penzionu Hostal Casa Laure y Ma Jose patří pěší turistika. Personál recepce vám může kdykoliv pomoci. Ubytování je vzdálené 1,5 hodiny jízdy od Tarragony a 50 minut od Tortosy. Valderrobres je vzdálený 23 km a Puertos de Beceite 28 km. Na letiště Reus je to 76 km.

Mas Juanàs
Mas Juanàs

9 / 10 (21 hodnocení)

Mas Juanàs nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Arens de Lledó, 32 km od přístavů Els a 48 km od katedrály Tortosa. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Reus je to 87 km.

CASA ARENS
CASA ARENS

8,5 / 10 (35 hodnocení)

CASA ARENS se nachází v Arens de Lledó a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na řeku. Prázdninový dům stojí 21 km od přístavu Els a 44 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 98 km.

LA SOCIEDAD
LA SOCIEDAD

8,3 / 10 (16 hodnocení)

LA SOCIEDAD in Arens de Lledó se nachází 21 km od přístavu Els. má řadu zařízení, včetně terasy, restaurace a baru. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. Některé pokoje v LA SOCIEDAD mají výhled na hory. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. LA SOCIEDAD podává kontinentální snídani. Katedrála Tortosa je vzdálená 44 km. Na letiště Reus je to 98 km.