Ubytování ve městě Ariza

Město Ariza se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ariza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ariza

Exclusivo apartamento temático- Con Prime Video!
Exclusivo apartamento temático- Con Prime Video!

10 / 10 (2 hodnocení)

Exclusivo apartamento temático se nachází v Arize a nabízí bezplatné Wi-Fi. Con Prime Video! Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Monasterio de Piedra a přírodní park Monasterio de Piedra jsou vzdálené 34 km. Exclusivo apartamento temático- Con Prime Video! stojí 126 km od letiště Zaragoza.

Los Cuatro Cantones - Con BARBACOA
Los Cuatro Cantones - Con BARBACOA

9,2 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Los Cuatro Cantones - Con BARBACOA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Los Cuatro Cantones - Con BARBACOA se nachází v Arize, 33 km od kláštera Monasterio de Piedra a 34 km od přírodního parku Monasterio de Piedra. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, kabelovou TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. K dispozici je také gril. Na letiště Zaragoza je to 126 km.