Ubytování ve městě Armañanzas

Město Armañanzas se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Armañanzas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Armañanzas

Inma Enea
Inma Enea

9,8 / 10 (19 hodnocení)

Inma Enea se nachází ve městě Armañanzas, 22 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. 25 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a 26 km od univerzity La Rioja. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 26 km od vlakového nádraží Logrono a 27 km od radnice Logroño. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 30 km.

Casa Rural Cariño
Casa Rural Cariño

8,8 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Cariño máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Cariño se nachází asi 22 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Hosté mohou využívat terasu a dětské hřiště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 25 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a 26 km od univerzity La Rioja. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 30 km.