Ubytování ve městě Armentera

Město Armentera se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Armentera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Armentera

VILLA LAREDO ***
VILLA LAREDO ***

9,3 / 10 (86 hodnocení)

VILLA LAREDO se nachází v Armentera, 50 km od Estación Maritima. *** nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Hotel stojí 26 km od vlakového nádraží Pontevedra, 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 22 km od radnice Pontevedra. Ubytování je nekuřácké a leží 24 km od ostrova Cortegada. Všechny pokoje v penzionu mají klimatizaci, šatní skříň, terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. ***. Ubytování je vzdálené 22 km od baziliky Santa Maria a divadla Teatro Principal. Na letiště Vigo je to 53 km. ***.

Villa Flor Armenteira
Villa Flor Armenteira

8,1 / 10 (26 hodnocení)

Villa Flor Armenteira se nachází 23 km od ostrova Cortegada a 30 km od vlakového nádraží Pontevedra. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Tento prázdninový dům je vzdálený 26 km od baziliky Santa Maria a divadla Teatro Principal. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 48 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 26 km od radnice Pontevedra. Na letiště Vigo je to 57 km.