Ubytování ve městě Atogo

Město Atogo se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Atogo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Atogo

Finca Toredo Large Heated Pool,Hot Tub,Bar/Games Room,Gym,Cave, Free WiFi
Finca Toredo Large Heated Pool,Hot Tub,Bar/Games Room,Gym,Cave, Free WiFi

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Finca Toredo Large vyhřívaným bazénem, vířivkou, barem/hernou, posilovnou, jeskyní, bezplatným Wi-Fi, patiem a kávovarem se nachází asi 9,2 km od golfového hřiště Golf del Sur. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila s terasou a výhledem na moře má 5 ložnic, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen s vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 20 km od aquaparku Aqualand a 45 km od Los Gigantes. Letiště Tenerife South se nachází 5 km od velkého vyhřívaného bazénu Finca Toredo, vířivky, baru/herny, posilovny, jeskyně a nabízí bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště.

Apartments Vista Montaña Roja
Apartments Vista Montaña Roja

7,9 / 10 (50 hodnocení)

V ubytování Apartments Vista Montaña Roja máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartmány Apartments Vista Montaña Roja se nacházejí ve městě Atogo a nabízejí 1 nebo 2 ložnice a zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také sluneční terasa. Ke každému z apartmánů patří soukromé terasa. Obývací část zahrnuje pohovku, jídelní stůl i TV a v kuchyni najdete chladničku, sporák, mikrovlnnou troubu a nádobí. K dispozici je také sdílený gril. Všechny apartmány jsou jednoduše zařízené, mají dlážděnou podlahu a jejich součástí je také vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. Počítat lze i s ložním prádlem a ručníky. Apartmány Apartments Vista Montaña Roja jsou vzdálené 5 minut jízdy autem od letiště Tenerife Jih a 5,5 km nejbližší pláže, která se nachází v letovisku Los Abrigos. V okruhu 10 minut jízdy autem od ubytování leží hned několik golfových hřišť a 18 km dělí apartmány od letoviska Playa de las Americas.

Spectacular holiday home in Santa Cruz de Tenerife with private pool
Spectacular holiday home in Santa Cruz de Tenerife with private pool

Spectacular holiday home in Santa Cruz de Tenerife with private pool, a property with a terrace and barbecue facilities, is located in Atogo, 6,5 km from Golf del Sur, 18 km from Aqualand, and 43 km from Los Gigantes. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Spectacular holiday home in Santa Cruz de Tenerife nabízí venkovní bazén, zahradu a řadu zařízení pro vodní sporty. Ubytování je vzdálené 17 km od golfového hřiště Las Americas a parku Siam. Spectacular holiday home in Santa Cruz de Tenerife with private pool stojí 3 km od letiště Tenerife South.