Ubytování ve městě Ayerbe

Město Ayerbe se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ayerbe nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ayerbe

Hotel Asador O Callejón De Belchite
Hotel Asador O Callejón De Belchite

9,7 / 10 (448 hodnocení)

Hotel Asador se nachází 29 km od divadla Olympia Huesca. O Callejón De Belchite nabízí 2hvězdičkové ubytování v Ayerbe a má terasu, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Hotel je nekuřácký a nachází se 30 km od kongresového centra Huesca. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Hotel Asador O Callejón De Belchite poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště Zaragoza je to 108 km.

Casa Solatillo
Casa Solatillo

9,2 / 10 (15 hodnocení)

Casa Solatillo se nachází přibližně 31 km od kongresového centra v Huesci a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. 29 km od divadla Olympia. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Zaragoza je to 109 km.

Casa Ruiz
Casa Ruiz

8,9 / 10 (31 hodnocení)

Casa Ruiz se nachází asi 29 km od divadla Olympia a nabízí ubytování s balkonem a výhledem do zahrady. Hosté si zde mohou zdarma vypůjčit jízdní kola. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Casa Ruiz má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Ubytování je vzdálené 30 km od kongresového centra Huesca. Na letiště Zaragoza je to 108 km.

Apartamentos Turísticos Mallos de Huesca
Apartamentos Turísticos Mallos de Huesca

8,6 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Turísticos Mallos de Huesca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se na venkově, 30 minut jízdy od města Huesca, Moderní, vytápěné Apartamentos Turísticos Mallos de Huesca nabízí fantastický výhled na okolí. Na místě je neplacené parkoviště. Světlý, moderně zařízený apartmán s barevnými doplňky má obývací pokoj s jídelním koutem, pohovkami, TV s plochou obrazovkou a výběrem knih a her. Kuchyňský kout je vybavený sporákem, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Apartamentos Turísticos Mallos de Huesca se nachází 7 minut jízdy od Ayerbe, která nabízí malý výběr služeb. Huesca nabízí řadu restaurací a obchodů. Hosté mohou navštívit hrad Loarre a skály Mallos de Riglos, které jsou vzdálené 30 minut jízdy. Ubytování nabízí slevy na dobrodružné aktivity v okolí, jako je rafting, kanoistika, zip drát a paintball.

Casa Lugaré
Casa Lugaré

6 / 10 (3 hodnocení)

Casa Lugaré se nachází v Ayerbe, 29 km od divadla Olympia a 31 km od kongresového centra. Nabízí výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na letiště Zaragoza je to 109 km.