Ubytování ve městě Badia Blava

Město Badia Blava se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Badia Blava nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Badia Blava

Can Moragues & Martorell
Can Moragues & Martorell

10 / 10 (1 hodnocení)

Can Moragues & Martorell se nachází v obci Badia Blava a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán s balkonem a výhledem na bazén. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 25 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 15 km.

Stunning home in Bahia Azul-Badia Blava with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Bahia Azul-Badia Blava with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Stunning home in Bahia Azul-Badia Blava se 4 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v Badia Blava, 25 km od přístavu Palma a 32 km od golfového hřiště Son Vida. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 43 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 9,2 km od aquaparku Aqualand El Arenal. Na letiště Palma de Mallorca je to 15 km.

Villa Badia Blava
Villa Badia Blava

8,9 / 10 (32 hodnocení)

Villa Badia Blava se nachází v obci Badia Blava a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Prázdninový dům stojí 25 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma. Villa Badia Blava stojí 15 km od letiště Palma de Mallorca.

Casa Badia Gran
Casa Badia Gran

8,6 / 10 (9 hodnocení)

Casa Badia Gran se nachází asi 25 km od jachtařského klubu Palma a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na bazén. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa Badia Gran stojí 25 km od přístavu Palma a 32 km od golfového hřiště Son Vida. Na letiště Palma de Mallorca je to 15 km.

VILLA CHABELA en Bahía Grande Zona Residencial
VILLA CHABELA en Bahía Grande Zona Residencial

8 / 10 (5 hodnocení)

VILLA CHABELA en Bahía Grande Zona Residencial nabízí ubytování v Badia Blava s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Vila stojí 25 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 15 km.

Villa Bay Blue, by Priority
Villa Bay Blue, by Priority

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Bay Blue, by Priority se nachází v Badia Blava a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na bazén. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 25 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 15 km.

Casa Las Bahias
Casa Las Bahias

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Las Bahias se nachází asi 25 km od jachtařského klubu Palma a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila stojí 25 km od přístavu Palma a 32 km od golfového hřiště Son Vida. Casa Las Bahias stojí 16 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Villa Valentina
Villa Valentina

Villa Valentina se nachází v Badia Blava, pouhých 24 km od jachtařského klubu Palma, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato chata se nachází v budově z roku 1999, 24 km od přístavu Palma a 31 km od golfového hřiště Son Vida. Chata má 3 ložnice, obývací pokoj se satelitní TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 43 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 8,5 km od aquaparku Aqualand El Arenal. Villa Valentina stojí 15 km od letiště Palma de Mallorca.

Bahia Grande - 314016
Bahia Grande - 314016

Bahia Grande - 314016 se nachází v Badia Blava, 25 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma, a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 44 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Bahia Grande - 314016 stojí 16 km od letiště Palma de Mallorca. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Apartment with Pool and Balcony in Quiet Area
Apartment with Pool and Balcony in Quiet Area

5,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartment with Pool and Balcony in Quiet Area se nachází v obci Badia Blava a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nachází se 26 km od jachtařského klubu Palma a nabízí tenisový kurt a bezplatné parkování. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Apartment with Pool and Balcony in Quiet Area stojí 26 km od přístavu Palma a 33 km od golfového hřiště Son Vida. Na letiště Palma de Mallorca je to 17 km.

Villa en Bahia Grande 00051
Villa en Bahia Grande 00051

Villa en Bahia Grande 00051 se nachází ve městě Badia Blava, 25 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma, a nabízí klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 3 ložnice, satelitní TV, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Villa en Bahia Grande 00051 stojí 32 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 44 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 15 km.