Ubytování ve městě Baio

Město Baio se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Baio nabízíme 144 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baio

Casa da Lomba Piscina y vistas al mar en Baiona
Casa da Lomba Piscina y vistas al mar en Baiona

10 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Casa da Lomba Piscina y vistas al mar en Baiona máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa da Lomba Piscina s výhledem na hory. y vistas al mar en Baiona nabízí ubytování s venkovním bazénem a balkonem, asi 2,9 km od pláže Ribiera. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila s terasou a výhledem na moře má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Casa da Lomba Piscina y vistas al mar Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 30 km od Estación Maritima a 47 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 32 km. y vistas al mar en Baiona.

Chalet en el centro de Baiona con vistas
Chalet en el centro de Baiona con vistas

10 / 10 (3 hodnocení)

Chalet en el centro de Baiona con vistas se nachází v Baioně a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat rybaření nebo kanoistice. Mezi zajímavosti v okolí Chalet en el centro de Baiona con vistas patří pláže Santa Marta, Ribiera a Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 30 km.

El Pisito de Baiona
El Pisito de Baiona

10 / 10 (3 hodnocení)

El Pisito de Baiona se nachází v Baioně, 1,9 km od pláže Ribiera, 1,9 km od Praia da Barbeira a 20 km od Estación Maritima. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 17 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Letiště Vigo je vzdáleno 28 km.

Solpor, Elegancia Y Exclusividad Se Unen Frente Al Mar
Solpor, Elegancia Y Exclusividad Se Unen Frente Al Mar

10 / 10 (2 hodnocení)

V ubytování Solpor, Elegancia Y Exclusividad Se Unen Frente Al Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Solpor, Elegancia Y Exclusividad Se Unen Frente Al Mar se nachází u pláže ve městě Baiona, 400 metrů od pláže Praia da Barbeira a 700 metrů od pláže Praia dos Frades. Na místě je soukromé parkoviště. Pláž Ribiera je vzdálená 100 metrů. Apartmán má balkon, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a portugalsky. V okolí se lze věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice. Ubytování Elegancia Y Exclusividad Se Unen Frente Al Mar zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 22 km od Estación Maritima a 45 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Solpor leží 30 km od letiště Vigo. Elegancia Y Exclusividad Se Unen Frente Al Mar.

Acogedor piso en Baiona
Acogedor piso en Baiona

10 / 10 (1 hodnocení)

Acogedor piso en Baiona se nachází v Baioně, 700 metrů od pláže Praia da Barbeira, méně než 1 km od pláže Praia dos Frades a 22 km od Estación Maritima. 500 metrů od pláže Ribiera. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Apartmán má balkon, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 46 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 19 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Letiště Vigo je ve vzdálenosti 30 km.

Amiguiños, Amplia Vivienda Con Parking Al Lado De La Playa
Amiguiños, Amplia Vivienda Con Parking Al Lado De La Playa

10 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Amiguiños, Amplia Vivienda Con Parking Al Lado De La Playa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Amiguiños, Amplia Vivienda Con Parking Al Lado De La Playa se nachází asi 100 metrů od pláže Santa Marta a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, galicijsky a italsky. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Amiguiños, Amplia Vivienda Con Parking Al Lado De La Playa stojí 1,1 km od pláže Ribiera a 1,3 km od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 29 km.

URBANIZACIÓN CRUCEIRO NOVO
URBANIZACIÓN CRUCEIRO NOVO

10 / 10 (1 hodnocení)

URBANIZACIÓN CRUCEIRO NOVO se nachází v Baioně, 2,6 km od pláže Ribiera a 20 km od Estación Maritima. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 43 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 17 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 28 km.

Vistas magnificas Islas Atlanticas
Vistas magnificas Islas Atlanticas

9,9 / 10 (34 hodnocení)

Vistas magnificas Islas Atlanticas se nachází v Baioně a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Vistas magnificas Islas Atlanticas stojí nedaleko pláží Santa Marta, Ribiera a Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 30 km.

Ladeira
Ladeira

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Ladeira se nachází asi 2,1 km od pláže Ribiera a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a v okolí se věnovat cyklistice. Ladeira stojí 20 km od Estación Maritima a 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 28 km.

Apart 52 m2 en Sabaris-Baiona
Apart 52 m2 en Sabaris-Baiona

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Apart 52 m2 en Sabaris-Baiona se nachází v Baioně, 1,9 km od pláže Santa Marta, 2,3 km od pláže Playa America a 19 km od Estación Maritima. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 41 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 16 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. 26 km od letiště Vigo.

VILLA RAICES. Agradable casa con piscina
VILLA RAICES. Agradable casa con piscina

9,7 / 10 (31 hodnocení)

V ubytování VILLA RAICES. Agradable casa con piscina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. VILLA RAICES se může pochlubit sezónním venkovním bazénem, fitness centrem a zahradou. Agradable casa con piscina se nachází v Baioně a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře. 22 km od Estación Maritima. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. Villa RAICES stojí 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Agradable casa con piscina leží 19 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 29 km.

EXCLUSIVO APARTAMENTO CON VISTAS ESPECTACULARES
EXCLUSIVO APARTAMENTO CON VISTAS ESPECTACULARES

9,7 / 10 (9 hodnocení)

EXCLUSIVO APARTAMENTO CON VISTAS ESPECTACULARES se nachází necelý 1 km od pláže Santa Marta a nabízí ubytování s terasou a výhledem na moře. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici jsou také 3 koupelny s bidetem, sprchou, vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření nebo relaxovat v zahradě. EXCLUSIVO APARTAMENTO CON VISTAS ESPECTACULARES stojí 1,1 km od pláže Ribiera a 1,4 km od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 30 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Piso 1º línea Playa Ladeira Baiona
Piso 1º línea Playa Ladeira Baiona

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Piso 1o línea Playa Ladeira Baiona se nachází v Baioně, jen 1,9 km od pláže Ribiera a 2 km od pláže Praia da Barbeira. Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí soukromé parkoviště a stojí 500 metrů od pláže Santa Marta. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté Piso 1o línea Playa Ladeira Baiona mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 21 km od Estación Maritima a 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 29 km.

SANTA MARTA PLAYA BAIONA
SANTA MARTA PLAYA BAIONA

9,7 / 10 (4 hodnocení)

SANTA MARTA PLAYA BAIONA se nachází u pláže Baiona, 300 metrů od pláže Santa Marta a 1,6 km od pláže Ribiera. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,7 km od pláže Praia da Barbeira a 21 km od Estación Maritima. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 18 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 29 km.

Apartamento Familiar con vistas *****
Apartamento Familiar con vistas *****

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento Familiar con vistas má terasu. ***** nabízí ubytování v Baioně s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen necelý 1 km od pláže Santa Marta. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s vanou nebo sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Ribiera a 15 minut chůze od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 30 km. *****.

Dúplex Premium Vista Real
Dúplex Premium Vista Real

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Dúplex Premium Vista Real se nachází necelý 1 km od pláže Santa Marta a 12 minut chůze od pláže Ribiera a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento apartmán se nachází 45 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 19 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 3 koupelny. Na místě je dětské hřiště. Dúplex Premium Vista Real stojí 1,4 km od pláže Praia da Barbeira a 22 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 30 km.

Altos de Baiona
Altos de Baiona

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Altos de Baiona se nachází asi 1,1 km od pláže Praia da Barbeira a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Stojí necelý 1 km od pláže Ribiera a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má terasu s výhledem na město, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,3 km od pláže Praia dos Frades a 23 km od Estación Maritima. Letiště Vigo je ve vzdálenosti 31 km.

Casa Sabarís
Casa Sabarís

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Casa Sabarís se nachází v Baioně, 2 km od pláže Santa Marta, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je dětské hřiště a gril. Casa Sabarís stojí 21 km od Estación Maritima a 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 29 km.

NAVIS SIREN Barco Apartamento
NAVIS SIREN Barco Apartamento

9,6 / 10 (18 hodnocení)

NAVIS SIREN Barco Apartamento se nachází asi 600 metrů od pláže Santa Marta a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. NAVIS SIREN Barco Apartamento stojí necelý 1 km od pláže Ribiera a 10 minut chůze od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 30 km.

Bonito apartamento céntrico, ideal para familias
Bonito apartamento céntrico, ideal para familias

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Bonito apartamento céntrico, ideal para familias se nachází v Baioně, 300 metrů od pláže Ribiera, 500 metrů od pláže Praia da Barbeira a 700 metrů od pláže Praia dos Frades. Tento apartmán se nachází 19 km od Národního institutu sociálního zabezpečení a muzea Galicia Sea Museum. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí, pračku a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Bonito apartamento céntrico, ideal para familias stojí 22 km od Estación Maritima a 46 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 30 km.

Vivienda turística Porta do Sol
Vivienda turística Porta do Sol

9,5 / 10 (132 hodnocení)

V ubytování Vivienda turística Porta do Sol máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vivienda turística Porta do Sol se nachází v Baioně, 1,5 km od pláže Santa Marta, 2,7 km od pláže Playa America a 2,9 km od pláže Ribiera. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 19 km od Estación Maritima a 41 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 26 km.

Casa Vila do mar
Casa Vila do mar

9,5 / 10 (58 hodnocení)

Casa Vila do mar se nachází asi 1 km od pláže Ribiera a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice a kuchyň se sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Casa Vila stojí 1,3 km od pláže Praia da Barbeira. Do mar a Praia dos Frades jsou vzdálené 1,4 km. Na letiště Vigo je to 31 km.

O fogar de Susana
O fogar de Susana

9,5 / 10 (41 hodnocení)

O fogar de Susana se nachází v Baioně, pouhých 200 metrů od pláže Santa Marta, a nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření. Apartmán má terasu s výhledem na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat šnorchlování. Apartmán je vzdálený 1,5 km od pláže Ribiera a 1,6 km od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to od O fogar de Susana 29 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Vista Azul
Vista Azul

9,5 / 10 (38 hodnocení)

Vista Azul se nachází v Baioně, pouhých 300 metrů od pláže Santa Marta a necelý 1 km od pláže Ribiera, a nabízí terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Praia da Barbeira a 21 km od Estación Maritima. Letiště Vigo je ve vzdálenosti 29 km.

Ladeira’s home
Ladeira’s home

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Ladeira’s home se nachází asi 700 metrů od pláže Santa Marta a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 2 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se rybaření nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě. Ladeira’s home stojí 2,1 km od pláže Ribiera a 20 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 28 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Baiona, primera línea de Playa Ladeira, terraza.
Baiona, primera línea de Playa Ladeira, terraza.

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Baiona, primera línea de Playa Ladeira, terraza. Ubytování se nachází v Baioně, 300 metrů od pláže Santa Marta, 1,7 km od pláže Ribiera a 1,7 km od pláže Praia da Barbeira. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Apartmán je vzdálený 21 km od Estación Maritima a 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Letiště Vigo je ve vzdálenosti 29 km.

Amodiño, Piso Alegre, Céntrico, Con Parking
Amodiño, Piso Alegre, Céntrico, Con Parking

9,5 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Amodiño, Piso Alegre, Céntrico, Con Parking máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Amodiño, Piso Alegre, Céntrico, Con Parking se nachází v Baioně, pouhých 300 metrů od pláže Ribiera. Nabízí ubytování s výhledem na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 600 metrů od pláže Praia da Barbeira a 800 metrů od pláže Praia dos Frades. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice. Amodiño, Piso Alegre, Céntrico, Con Parking leží 22 km od Estación Maritima a 46 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 30 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Piso Ladeira
Piso Ladeira

9,4 / 10 (56 hodnocení)

Piso Ladeira se nachází v Baioně, necelý 1 km od pláže Santa Marta, 2,4 km od pláže Ribiera a 20 km od Estación Maritima. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 41 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 17 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 26 km.

Relax! en Galicia disfruta de playa y Montaña
Relax! en Galicia disfruta de playa y Montaña

9,4 / 10 (35 hodnocení)

Relax s výhledem na moře! en Galicia disfruta de playa y Montaña se nachází asi 500 metrů od pláže Santa Marta a nabízí ubytování se zahradou a balkonem. Tento apartmán nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1 km od pláže Ribiera a 1,3 km od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 29 km. en Galicia disfruta de playa Y Montaña.

Piso Céntrico Baiona
Piso Céntrico Baiona

9,4 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Piso Céntrico Baiona máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Piso Céntrico Baiona se nachází v Baioně, 800 metrů od pláže Praia dos Frades a 22 km od Estación Maritima. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Ribiera je vzdálená 300 metrů a pláž Praia da Barbeira 600 metrů. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 46 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 19 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 31 km.

Apartamento con piscina y terraza al lado de la playa
Apartamento con piscina y terraza al lado de la playa

9,4 / 10 (32 hodnocení)

Apartamento con piscina y terraza al lado de la playa se nachází necelý 1 km od pláže Santa Marta a nabízí výhled na moře, zahradu a terasu. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat rybaření. Apartmán stojí 2,3 km od pláže Ribiera a 20 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 28 km.

Exclusivo ático Baiona Carabela Pinta
Exclusivo ático Baiona Carabela Pinta

9,4 / 10 (15 hodnocení)

Exclusivo ático Baiona Carabela Pinta se nachází asi 90 metrů od pláže Ribiera a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 300 metrů od pláže Praia da Barbeira a 700 metrů od pláže Praia dos Frades. Na letiště Vigo je to 30 km.

Apartamento playa Sabarís-Baiona
Apartamento playa Sabarís-Baiona

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Apartamento playa Sabarís-Baiona se nachází v Baioně, necelý 1 km od pláže Santa Marta, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a celoročním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Apartmán má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Apartamento playa Sabarís-Baiona stojí 2,3 km od pláže Ribiera a 20 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 28 km.

Ruliña Cálido y Céntrico Loft en Baiona
Ruliña Cálido y Céntrico Loft en Baiona

9,4 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Ruliña Cálido y Céntrico Loft en Baiona máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Loft Ruliña Cálido y Céntrico cs Baiona se nachází v Baioně, 400 metrů od pláže Praia da Barbeira, 700 metrů od pláže Praia dos Frades a 22 km od Estación Maritima. Na místě je soukromé parkoviště. Pláž Ribiera je vzdálená 200 metrů. Apartmán má ložnici, obývací pokoj a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Loft Céntrico en Baiona může zajistit půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 45 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 19 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to od Ruliña Cálido y Céntrico Loft en Baiona 30 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

sabaris -BAIONA a 200 metros de Playa Ladeira
sabaris -BAIONA a 200 metros de Playa Ladeira

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Sabaris -BAIONA se nachází v obci Baiona v Galicii, nedaleko pláže Santa Marta. a 200 metros de Playa Ladeira nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se můžete věnovat rybaření a sábarům -BAIONA a 200 metros de Playa Ladeira může zajistit půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 2,3 km od pláže Ribiera a 20 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 28 km. 200 metros de Playa Ladeira.

Casa de vacaciones
Casa de vacaciones

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Casa de vacaciones se nachází v Baioně a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Poskytuje výhled na hory a bazén a je vzdálen 23 km od Estación Maritima. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 45 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 20 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 29 km.

Estudio impresionantes vistas con terraza y piscina
Estudio impresionantes vistas con terraza y piscina

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Estudio impresionantes vistas con terraza y piscina se nachází v Baioně, 700 metrů od pláže Ribiera a necelý 1 km od pláže Praia da Barbeira. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má přímý přístup na balkon s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán stojí necelý 1 km od pláže Santa Marta a 22 km od Estación Maritima. Letiště Vigo 30 km od Estudio impresionantes vistas con terraza y piscina.

Apartamentos Ababides
Apartamentos Ababides

9,3 / 10 (116 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Ababides máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ababides Apartments se nachází ve velkých zahradách, 10 minut chůze od pláže Baiona a přístavu. Nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Klimatizované apartmány mají dřevěné podlahy a topení. V obývacím pokoji je pohovka nebo rozkládací pohovka, TV s plochou obrazovkou a trezor. Ve vlastní koupelně najdete fén a toaletní potřeby. Dobře vybavený kuchyňský kout zahrnuje lednici, mikrovlnnou troubu a kávovar. Apartamentos Ababides mají dětské hřiště a sluneční terasu s grilem. K dispozici je úschovna zavazadel a přepážka s turistickými informacemi. Dálnice AG57 je snadno dostupná a Vigo je 38 km daleko.

Casa Rural Oscar
Casa Rural Oscar

9,3 / 10 (51 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Oscar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Oscar se nachází asi 30 km od Estación Maritima a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a italsky. V okolí se lze věnovat pěší turistice a na místě si lze půjčit jízdní kola. Casa Rural Oscar stojí 47 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 22 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 32 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Estudio con vistas al mar en Baiona
Estudio con vistas al mar en Baiona

9,3 / 10 (50 hodnocení)

Estudio con vistas al mar en Baiona se nachází ve městě Baiona, pouhých 300 metrů od pláže Santa Marta a necelý 1 km od pláže Ribiera, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento apartmán se nachází 45 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 18 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Apartmán má TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. Apartmán stojí 1,2 km od pláže Praia da Barbeira a 21 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 29 km.

Baiona Valley Hideaway Near Beach
Baiona Valley Hideaway Near Beach

9,3 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Baiona Valley Hideaway Near Beach máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Baiona Valley Hideaway Near Beach se nachází v Baioně, 2,1 km od pláže Santa Marta a 2,3 km od pláže Ribiera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování a pokojovou službu. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a portugalsky. Na místě je dětské hřiště. Baiona Valley Hideaway Near Beach stojí 2,6 km od pláže Praia da Barbeira a 23 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 31 km.

Inmejorables vistas a las islas Cies
Inmejorables vistas a las islas Cies

9,3 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Inmejorables vistas a las islas Cies máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování Inmejorables s výhledem na moře a las islas Cies se nachází necelý 1 km od pláže Santa Marta a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Inmejorables vistas a las islas Cies stojí necelý 1 km od pláže Ribiera a 15 minut chůze od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 30 km.

Apartamento con Terraza y Piscina, Baiona
Apartamento con Terraza y Piscina, Baiona

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Apartamento con Terraza y Piscina, Baiona se nachází v Baioně, necelý 1 km od pláže Santa Marta, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má také vlastní bazén. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 2,3 km od pláže Ribiera a 20 km od Estación Maritima. 28 km od letiště Vigo. Piscina, Baiona.

impresionantes vistas en Baiona
impresionantes vistas en Baiona

9,3 / 10 (12 hodnocení)

impresionantes vistas en Baiona se nachází v Baioně, necelý 1 km od pláže Santa Marta, a nabízí ubytování u pláže se sezónním venkovním bazénem, zahradou, sdíleným salonkem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s toustovačem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 1 km od pláže Ribiera a 1,4 km od pláže Praia da Barbeira. Na letiště Vigo je to 30 km.

Pensión O Escondidino
Pensión O Escondidino

9,2 / 10 (669 hodnocení)

Pensión O Escondidino se nachází v Baioně, 800 metrů od pláže Ribiera a 1 km od pláže Praia da Barbeira. Nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 23 km od Estación Maritima, 46 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 20 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Hotel je nekuřácký a nachází se 1,2 km od pláže Praia dos Frades. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a některé i terasu a jiné poskytují výhled na město. Penzion stojí 20 km od muzea Galicijského moře a náměstí America Square. Na letiště Vigo je to 31 km.

Casa do Marqués
Casa do Marqués

9,2 / 10 (409 hodnocení)

Hotel Casa do Marqués se nachází ve městě Baiona, 20 metrů od pláže, a nabízí patio i ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi. Hotel se vyznačuje kombinací praktického zařízení a rustikálních detailů včetně kamenných stěn. Součástí pokojů je TV s plochou obrazovkou i koupelna se sprchou nebo vanou, fénem a bezplatnými toaletními potřebami. V ceně pobytů je zahrnutá také snídaně formou bufetu. V hotelu najdete turistické informace, bar a počítat lze také s možností pronájmu jízdních kol. Hotel Casa do Marques stojí 17 km od města Vigo a 39 km od města Pontevedra. Na letiště Vigo je to 22 km.

Piso Céntrico con Terraza y Garaje Para Tu Familia
Piso Céntrico con Terraza y Garaje Para Tu Familia

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Piso Céntrico con Terraza y Garaje Para Tu Familia se nachází u pláže v Baioně, 1,2 km od pláže Ribiera a 1,4 km od pláže Praia da Barbeira. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 21 km od Estación Maritima a 45 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 29 km. con Terraza y Garaje Para Tu Familia.

Apartamento Vila do Mar
Apartamento Vila do Mar

9,1 / 10 (71 hodnocení)

V ubytování Apartamento Vila do Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Vila do Mar se nachází asi 1 km od pláže Ribiera a nabízí výhled na moře, sezónní venkovní bazén a balkon. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláže Praia da Barbeira a 1,4 km od pláže Praia dos Frades. Na letiště Vigo je to 31 km.