Ubytování ve městě Balea

Město Balea se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Balea nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Balea

O GROVE COMPLEJO Raeiros
O GROVE COMPLEJO Raeiros

10 / 10 (1 hodnocení)

O GROVE COMPLEJO Raeiros se nachází 50 metrů od písečné pláže A Lanzada a nabízí termální lázně a venkovní i krytý bazén. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování a klimatizací. Všechny klimatizované prázdninové domy mají terasu s výhledem na moře, TV s plochou obrazovkou, posezení a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. V à la carte restauraci se podávají jídla mezinárodní kuchyně. Zahrada s dětským hřištěm je ideální pro relaxaci pod sluncem. Na místě je tenisový kurt. V okolí se můžete věnovat potápění a squashi. Prázdninový dům O GROVE COMPLEJO Raeiros stojí 15 minut jízdy od města Sanxenxo. Na letiště Santiago de Compostela je to 90 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Villa Vazquez Sanxenxo La Lanzada
Villa Vazquez Sanxenxo La Lanzada

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Villa Vazquez Sanxenxo La Lanzada se nachází asi 700 metrů od pláže Praia da Lanzada a nabízí výhled do zahrady, bar a balkon. Venkovský dům sídlí v budově z roku 1980 a v jeho okolí se můžete věnovat šnorchlování a cyklistice. Venkovský dům má 7 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Po dni stráveném pěší turistikou, potápěním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Venkovský dům stojí 2,7 km od pláže Praia de Area da Cruz a 31 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 72 km.

Pension Playa Mar Cachadiñas
Pension Playa Mar Cachadiñas

9 / 10 (246 hodnocení)

Pension Playa Mar Cachadiñas nabízí venkovní bazén a pokoje s bezplatným Wi-Fi. Toto ubytování se nachází v obci O Grove. Pension Playa Mar Cachadiñas má také zahradu a terasu. K dispozici je také sdílený lounge. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně golfu. Parkování na místě je zdarma. Na letiště Santiago de Compostela je to 80 km.

Casa Balea
Casa Balea

8,2 / 10 (101 hodnocení)

Casa Balea se nachází v obci Balea, necelý 1 km od pláže Mexilloeira, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Výhled směřuje na hory. Všechny pokoje v penzionu mají klimatizaci, šatní skříň, balkon s výhledem na moře, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také mikrovlnná trouba. Každé ráno se podává snídaně, která zahrnuje vegetariánská, veganská a bezlepková jídla. Casa Balea stojí necelý 1 km od pláže Praia de Area da Cruz a 16 minut chůze od pláže Piñeirón. Na letiště Vigo je to 74 km.