Ubytování ve městě Baltar

Město Baltar se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Baltar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baltar

Casa Ferreiro - Campo da Cruz - Lugo
Casa Ferreiro - Campo da Cruz - Lugo

9,4 / 10 (93 hodnocení)

Casa Ferreiro - Campo da Cruz - Lugo se nachází v Baltaru v Galicii, 38 km od katedrály Lugo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Ferreiro - Campo da Cruz - Lugo stojí 38 km od římských hradeb Lugo a 41 km od kongresového a výstavního centra. Na letiště A Coruña je to 104 km.

Cabaña - A Pastoriza - Lugo
Cabaña - A Pastoriza - Lugo

9,1 / 10 (44 hodnocení)

Cabaña - A Pastoriza - Lugo se nachází v Baltaru a nabízí výhled na řeku, zahradu a terasu. Všechny apartmány mají posezení a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Standardem je také patio s výhledem do zahrady. Kemp stojí 38 km od katedrály Lugo i římských hradeb. Letiště A Coruña je ve vzdálenosti 104 km.

Casa Rousia
Casa Rousia

8,7 / 10 (42 hodnocení)

Casa Rousia se nachází v Baltaru a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a restauraci. Nechybí ani plně vybavená koupelna s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rousia má také sluneční terasu. Ubytování je vzdálené 37 km od termálních lázní Carvalhelhos a 16 km od hradu Montalegre. Casa Rousia stojí 133 km od letiště Bragança a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.