Ubytování ve městě Barajas de Gredos

Město Barajas de Gredos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barajas de Gredos nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barajas de Gredos

Tinao de Gredos
Tinao de Gredos

9,6 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Tinao de Gredos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tinao de Gredos se nachází v Barajas de Gredos, v blízkosti Navarredonda de Gredos a 3,7 km od Hoyos del Espino. Nabízí balkon s výhledem na hory, zahradu a tenisový kurt. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. K dispozici je gril a terasa. Tinao de Gredos stojí 8,2 km od Hoyos del Collado a San Martín de la Vega del Alberche. Na letiště Salamanca je to 100 km.

Casa Rural La Curva
Casa Rural La Curva

9,4 / 10 (70 hodnocení)

Casa Rural La Curva se nachází ve čtvrti Barajas a nabízí sdílenou zahradu, terasu, gril a bezplatné Wi-Fi. Pohoří Sierra de Gredos je vzdálené 12 km. Okouzlující kamenný apartmán s dlážděnou podlahou, 1 ložnicí a 1 koupelnou s toaletními potřebami zdarma a fénem. Obývací část zahrnuje krb s 1 dřevem na oheň zdarma, jídelní kout a TV. Kuchyňský kout je vybavený mikrovlnnou troubou, toustovačem a kávovarem. Casa Rural La Curva stojí hodinu jízdy autem od města Ávila a 170 km od Madridu. Na místě je neplacené parkoviště.

La Libélula de Gredos
La Libélula de Gredos

9 / 10 (15 hodnocení)

La Libélula de Gredos se nachází v Barajas de Gredos v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Na letiště Salamanca je to 97 km.

Casa Rural La Piedra del Mediodía de Gredos
Casa Rural La Piedra del Mediodía de Gredos

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural La Piedra del Mediodía de Gredos se nachází v Barajas de Gredos a nabízí terasu a gril. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Salamanca je to 96 km.

Casa Rural la Esperilla de Gredos
Casa Rural la Esperilla de Gredos

Casa Rural la Esperilla se nachází v Barajas de Gredos a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a přepážkou s turistickými informacemi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Venkovský dům s balkonem a výhledem na hory má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku.

Hotel Rural La Dehesilla
Hotel Rural La Dehesilla

8,9 / 10 (354 hodnocení)

Hotel Rural La Dehesilla se nachází ve čtvrti Barajas v krásných horách Sierra de Gredos. Nabízí moderní rustikální pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a výhledem na hory. Hotelová restaurace podává tradiční místní jídla. Kavárna s krbem nabízí hamburgery, sendviče a další jídla. K dispozici je také letní terasa, kde si můžete vychutnat jídlo na slunci s výhledem na pohoří Sierra de Gredos. La Dehesilla se nachází 15 minut jízdy od La Plataforma de Gredos, výchozí bod pro různé turistické trasy. V okolní krajině se můžete věnovat také paintballu, jízdě na koni a lanovému centru. Navarredonde de Gredos je 1 km daleko a v okolí je několik přírodních bazénů. Údolí Jerte je vzdálené 45 minut jízdy a do Ávily dojedete za necelou hodinu.

Casa Rural La Vereilla
Casa Rural La Vereilla

8,2 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural La Vereilla je prázdninový dům v Barajas de Gredos, 50 km od Avily. El Barco de Ávila leží 32 km daleko. K dispozici je zahrada s grilem. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Tento prázdninový dům má v přízemí obývací pokoj s krbem, dobře vybavenou kuchyň s přístupem do zahrady, 2 ložnice a plně vybavenou koupelnu. V prvním patře jsou 3 ložnice a posezení s TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také kompletní koupelna. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na koni, paintballu atd. Casa Rural La Vereilla stojí 18 km od Arenas de San Pedro a 25 km od Candeledy. Navarredonda de Gredos je vzdálená 1 km.

Casa del Altozano
Casa del Altozano

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa del Altozano se nachází ve městě Barajas v krásných horách Sierra de Gredos a nabízí zahradu. Dům je zařízen v rustikálním stylu a má dřevěné stropní trámy a železné postele. K dispozici je také posezení s krbem, TV s plochou obrazovkou a pohovkou. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou a grilem. V koupelně je vana a bidet. Navarredonde de Gredos s několika přírodními bazény je 1,5 km daleko. Casa del Altozano stojí 60 km od údolí Jerte.