Ubytování ve městě Barásoain

Město Barásoain se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barásoain nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barásoain

Casa Rural Casa Julito
Casa Rural Casa Julito

7,9 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Casa Julito máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Rodinný Casa Rural Casa Julito se nachází ve venkovské vesnici Barásoain a nabízí plně vybavenou kuchyň a terasu s nábytkem. Do údolí Valdorba dojedete za 10 minut. Barevně zařízené pokoje mají dlážděnou podlahu s koberci. Casa Julito kombinuje tradice a technologie a zachoval si některé původní prvky domu, ale přidal solární panely na střechu ve snaze být ekologický. Chata má obývací prostor s TV, DVD přehrávačem, deskovými hrami a knihami. V soukromé zahradě najdete gril a dětské hřiště. Nedaleká města, jako jsou Tudela, Olite, Bardenas a Pamplona, jsou vzdálená necelých 30 minut jízdy a letiště Pamplona 20 km.

Hostal el Mirador de Barasoain
Hostal el Mirador de Barasoain

5,8 / 10 (29 hodnocení)

Hostal el Mirador de Barasoain se nachází v Barásoainu, 28 km od Pamplonské katedrály a 23 km od Navarry Areny. Nabízí bar, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Univerzitní muzeum Navarra, náměstí Plaza del Castillo a radnice Pamplona jsou vzdálené 25 km. Hotel je nekuřácký a nachází se 25 km od Navarrské veřejné univerzity. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Hostal el Mirador de Barasoain stojí 26 km od parku Ciudadela a kongresového centra Baluarte. Na letiště Pamplona je to 18 km.