Ubytování ve městě Barizo

Město Barizo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barizo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barizo

O Capricho
O Capricho

10 / 10 (1 hodnocení)

O Capricho se nachází asi 1,3 km od pláže Praia de Barizo a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, 6 ložnic, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Praia de Esteiro leží 2 km od prázdninového domu. Na letiště A Coruña je to 56 km.

As Garzas
As Garzas

8,7 / 10 (54 hodnocení)

As Garzas se nachází v Barizo, 1 km od pláže Praia de Barizo, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Výhled směřuje na moře. Pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. As Garzas poskytuje pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. As Garzas podává kontinentální snídani. Pláž Praia de Esteiro je vzdálená 1,5 km. Letiště A Coruña je vzdáleno 57 km.