Ubytování ve městě Barraca de Aguas Vivas

Město Barraca de Aguas Vivas se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barraca de Aguas Vivas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barraca de Aguas Vivas

La Isla del Júcar
La Isla del Júcar

9,7 / 10 (3 hodnocení)

La Isla del Júcar se nachází v Barraca de Aguas Vivas a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a šnorchlování. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, notebook a CD přehrávač. Po dni stráveném pěší turistikou, jízdou na koni nebo windsurfingu mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Valencia je to 57 km.

La Galiana Golf Resort - Adults Only
La Galiana Golf Resort - Adults Only

9,5 / 10 (104 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový La Galiana Golf Resort - Adults Only se nachází v Barraca de Aguas Vivas. Všechny pokoje v tomto 4hvězdičkovém hotelu mají výhled na hory a hosté mohou využívat zahradu a bar. Hotel má krytý bazén, sezónní venkovní bazén, terasu a restauraci. Hotel poskytuje klimatizované pokoje s psacím stolem, kávovarem, lednicí, minibarem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchou. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a některé pokoje mají balkon. La Galiana Golf Resort - Adults Only poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální nebo anglická/irská snídaně formou bufetu. Personál recepce hovoří katalánsky, německy, anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Na letiště ve Valencii je to 60 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Isabelle
Villa Isabelle

9 / 10 (6 hodnocení)

Villa Isabelle se nachází v Barraca de Aguas Vivas a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Villa Isabelle leží 59 km od letiště ve Valencii a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.