Ubytování ve městě Barracas

Město Barracas se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barracas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barracas

Apartamentos Rurales Carlos
Apartamentos Rurales Carlos

8,8 / 10 (62 hodnocení)

Casa Rural Carlos - Cubico se nachází ve městě Barracas. Tento okouzlující venkovský dům se může pochlubit zahradou a zařízenou terasou s grilem. Dům má posezení s TV. Apartmán má jídelní kout a kuchyň s mikrovlnnou troubou a sporákem. K dispozici je také pračka. K dispozici jsou 2 dvoulůžkové ložnice s oddělenými postelemi a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. K dispozici jsou 2 koupelny se sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Na místě nebo v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, cyklistiky a rybaření. Ubytování nabízí bezplatné vstupenky do společného bazénu, který je vzdálený 5 minut chůze. Parkování na místě je zdarma. Tento venkovský dům je vzdálený 88 km od letiště Valencia.

Casa Rural Barracas
Casa Rural Barracas

6,9 / 10 (273 hodnocení)

Casa Rural Barracas se nachází ve městě Barracas a nabízí bar a gril. Toto ubytování v soukromí má bezplatné Wi-Fi, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Valencia je to 88 km.