Ubytování ve městě Bel

Město Bel se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bel nabízíme 26 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bel

Montgo 2 Bellreguard
Montgo 2 Bellreguard

10 / 10 (8 hodnocení)

Montgo 2 Bellreguard se nachází v Bellreguartu, 300 metrů od pláže Bellreguard, 36 km od autobusového nádraží Denia a 37 km od hradu Denia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán stojí 43 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 80 km.

Bellreguart 1a línea de Playa - Edificio Mirador
Bellreguart 1a línea de Playa - Edificio Mirador

10 / 10 (1 hodnocení)

Bellreguart 1a línea de Playa - Edificio Mirador se nachází v Bellreguartu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nachází se na pláži a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Apartmán stojí 200 metrů od pláže Bellreguard a 2,8 km od Rafalcaid. Na letiště Valencia je to 81 km.

RELAX
RELAX

9,8 / 10 (18 hodnocení)

RELAX nabízí ubytování s výhledem na hory v Bellreguartu, 100 metrů od pláže Bellreguard a 36 km od autobusového nádraží Denia. Nabízí terasu, restauraci, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od hradu Denia a 43 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 81 km.

Mirador al mar
Mirador al mar

9,6 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Mirador al mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mirador al mar se nachází v Bellreguartu a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Na místě je dětské hřiště. Mirador al mar stojí 200 metrů od pláže Bellreguard a 2,8 km od Rafalcaid. Na letiště Valencia je to 81 km.

Montgo 1 Belleguard
Montgo 1 Belleguard

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Montgo 1 Belleguard se nachází v Bellreguartu, 300 metrů od pláže Bellreguard, 36 km od autobusového nádraží Denia a 37 km od hradu Denia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. El Montgó leží 43 km daleko. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Valencia je to 80 km.

Apartamento junto al mar
Apartamento junto al mar

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartamento junto al mar se nachází u pláže v Bellreguartu, 200 metrů od pláže Bellreguard a 36 km od autobusového nádraží Denia. Tento apartmán má výhled na město a moře a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamento junto al mar leží 37 km od hradu Denia a 43 km od El Montgó. Na letiště Valencia je to 80 km.

Un Rincon en el Mar
Un Rincon en el Mar

9,3 / 10 (34 hodnocení)

V ubytování Un Rincon en el Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Un Rincon en se nachází jen pár kroků od pláže Bellreguard. El Mar se nachází v Bellreguartu a nabízí sezónní venkovní bazén, bar a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento apartmán má výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,7 km od lanovky Rafalcaid a 36 km od autobusového nádraží Denia. Na letiště Valencia je to 81 km.

Balcon al mar
Balcon al mar

9,3 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování Balcon al mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Balcon al mar se nachází v Bellreguartu, jen pár kroků od pláže Bellreguard, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a službou concierge. K dispozici je soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat rybaření. Balcon al mar stojí 36 km od autobusového nádraží Denia a 37 km od hradu Denia. Na letiště Valencia je to 81 km.

Apartamentos playa de bellreguard,gandia,oliva,denia,benidorm
Apartamentos playa de bellreguard,gandia,oliva,denia,benidorm

9,2 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Apartamentos playa de bellreguard,gandia,oliva,denia,benidorm máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos playa de bellreguard, gandia, oliva, denia, benidorm se nachází v Bellreguartu, 600 metrů od pláže Bellreguard, 36 km od autobusového nádraží Denia a hradu Denia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat rybaření. Apartmán stojí 43 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 80 km.

BELLREGUARD PASEO - Alquiler solo a Familias
BELLREGUARD PASEO - Alquiler solo a Familias

9 / 10 (1 hodnocení)

BELLREGUARD PASEO - Alquiler solo se nachází v Bellreguartu, jen pár kroků od pláže Bellreguard a 36 km od autobusového nádraží Denia. a Familias nabízí bar a klimatizaci. Apartmán má balkon a výhled na moře. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 37 km od hradu Denia a 43 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 80 km.

Adosado a 300m de la playa
Adosado a 300m de la playa

8,9 / 10 (42 hodnocení)

Adosado a 300m de la playa se nachází asi 500 metrů od pláže Bellreguard a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 36 km od autobusového nádraží Denia a 37 km od hradu Denia. Adosado a 300m de la playa leží 80 km od letiště ve Valencii. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Acogedor estudio con vistas al mar 1ªLínea
Acogedor estudio con vistas al mar 1ªLínea

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Acogedor estudio con vistas al mar 1aLínea se nachází na pláži v Bellreguartu a nabízí soukromý bazén. Tento apartmán se nachází 37 km od hradu Denia a 43 km od El Montgó. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 60 metrů od pláže Bellreguard a 36 km od autobusového nádraží Denia. Acogedor estudio con vistas al mar 1aLínea stojí 81 km od letiště Valencia.

Casa Leonor
Casa Leonor

8,8 / 10 (37 hodnocení)

Casa Leonor se nachází přibližně 49 km od katedrály Tortosa a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Chata má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Leonor stojí 93 km od letiště Castellón-Costa Azahar.

Apartamento cerca de la playa
Apartamento cerca de la playa

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Apartamento cerca de la playa se nachází asi 200 metrů od pláže Bellreguard a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. Tento apartmán se nachází 37 km od hradu Denia a 43 km od El Montgó. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,9 km od lanovky Rafalcaid a 37 km od autobusového nádraží Denia. Na letiště Valencia je to 81 km.

Precioso apartamento en la playa de Bellreguard
Precioso apartamento en la playa de Bellreguard

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Precioso apartamento en la playa de Bellreguard se nachází v Bellreguartu, 100 metrů od pláže Bellreguard, 3 km od Rafalcaid a 36 km od autobusového nádraží Denia. Nachází se na pláži a má terasu. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od hradu Denia a 43 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 81 km.

Acogedor apartamento con vistas al mar.
Acogedor apartamento con vistas al mar.

8,6 / 10 (25 hodnocení)

Acogedor apartamento con vistas al mar nabízí výhled na bazén. Ubytování se nachází v Bellreguartu, 2,8 km od Rafalcaid a 36 km od autobusového nádraží Denia. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 200 metrů od pláže Bellreguard. Apartmán má balkon, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat rybaření. Apartmán je vzdálený 37 km od hradu Denia a 43 km od hory El Montgó. Acogedor apartamento con vistas al mar stojí 80 km od letiště Valencia.

Apartamento en Bellreguard playa (Gandía)
Apartamento en Bellreguard playa (Gandía)

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento en Bellreguard playa (Gandía) se nachází v Bellreguartu, 200 metrů od pláže Bellreguard, 2,7 km od Rafalcaid a 37 km od autobusového nádraží Denia. Nachází se na pláži a má terasu. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 37 km od hradu Denia a 43 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 81 km.

Bed & Breakfast Bellreguard
Bed & Breakfast Bellreguard

8,2 / 10 (137 hodnocení)

Bed & Breakfast Bellreguard se nachází ve městě Bellreguart, pouhých 33 km od autobusového nádraží Denia, a nabízí sdílený lounge, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice a Bed & Breakfast Bellreguard zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 34 km od hradu Denia a 40 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 78 km.

Migjorn Mar de Bellreguard AP1
Migjorn Mar de Bellreguard AP1

8,2 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Migjorn Mar de Bellreguard AP1 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mar de Bellreguard se nachází 300 metrů od pláže a má malý venkovní bazén. Moderní klimatizované apartmány mají zařízenou terasu, většinou s výhledem na moře. Každý apartmán má obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také vlastní koupelna, myčka a pračka. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Na místě je k dispozici úschovna kol a půjčovna kol. Komplex se nachází 7 km od města Gandía a na recepci poskytuje turistické informace. Na místě je k dispozici neplacené parkoviště a snadno se odtud dostanete na dálnici AP7.

Migjorn Mar de Bellreguard AP3
Migjorn Mar de Bellreguard AP3

8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Migjorn Mar de Bellreguard AP3 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Migjorn Mar de Bellreguard AP3 se nachází v Bellreguartu, 2,7 km od Rafalcaid a 37 km od autobusového nádraží Denia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nachází se 400 metrů od pláže Bellreguard a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Migjorn Mar de Bellreguard AP3 stojí 37 km od hradu Denia a 43 km od El Montgó. Na letiště Valencia je to 80 km.

Pura mar mediterrània, amb platja de sorra.
Pura mar mediterrània, amb platja de sorra.

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Pura mar mediterrània, amb platja de sorra. Nachází se ve městě Bellreguart, 100 metrů od pláže Bellreguard a 37 km od autobusového nádraží Denia. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nachází se na pláži a má terasu a bar. Apartmán má 3 ložnice a kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od hradu Denia a 43 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 81 km.

BELL MAR - Playa de Bellreguart
BELL MAR - Playa de Bellreguart

7,4 / 10 (8 hodnocení)

BELL MAR - Playa de Bellreguart se nachází v Bellreguartu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Na místě je venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. BELL MAR - Playa de Bellreguart stojí 500 metrů od pláže Bellreguard a 2,7 km od Rafalcaid. Na letiště Valencia je to 80 km.

Migjorn Mar de Bellreguard AP9
Migjorn Mar de Bellreguard AP9

7,4 / 10 (7 hodnocení)

Migjorn Mar de Bellreguard AP9 se nachází v Bellreguartu, 2,7 km od Rafalcaid a 37 km od autobusového nádraží Denia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Migjorn Mar de Bellreguard AP9 stojí 37 km od hradu Denia a 43 km od El Montgó. Na letiště Valencia je to 80 km.

Apartamento Gandia Bellreguard 3000
Apartamento Gandia Bellreguard 3000

4 / 10 (40 hodnocení)

Apartamento Gandia Bellreguard 3000 se nachází 48 km od Benidormu a 5 km od Gandíy. Tento apartmán nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Bellreguartu. Nabízí terasu a sezónní venkovní bazén. Apartmán má kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Nechybí ani TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Klimatizace je k dispozici za příplatek. Apartamento Gandia Bellreguard 3000 stojí 39 km od Calpe a 25 km od Denie. Na letiště Valencia je to 66 km.

Nice Apartment In Bellreguard With 2 Bedrooms
Nice Apartment In Bellreguard With 2 Bedrooms

Nice Apartment In Bellreguard nabízí výhled na hory. Apartmán With 2 Bedrooms se nachází v Bellreguartu, 300 metrů od pláže Bellreguard a 2,9 km od Rafalcaid. El Montgó je vzdálený 43 km. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán je vzdálený 36 km od autobusového nádraží Denia a 37 km od hradu Denia. Nice Apartment In Bellreguard With 2 Bedrooms leží 80 km od letiště Valencia.

Bellreguard apartment
Bellreguard apartment

Bellreguard apartment se nachází v Bellreguartu, 34 km od hradu Denia a 40 km od hory El Montgó. Nabízí ubytování s kuchyní. Nabízí bezplatné Wi-Fi a bankomat. Tento apartmán se 2 ložnicemi má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Na letiště Valencia je to 78 km.