Ubytování ve městě Belsierre

Město Belsierre se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Belsierre nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Belsierre

Casas Ordesa
Casas Ordesa

9,3 / 10 (173 hodnocení)

Casas Ordesa se nachází v Aragonských Pyrenejích a nabízí venkovské chaty na okraji národního parku Ordesa y Monte Perdido. Všechny mají zařízenou terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Všechny chaty v Casas Ordesa jsou zařízené v moderním rustikálním stylu. Mají plně vybavenou kuchyň a prostorný obývací pokoj s krbem, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Některé chaty mají lázeňskou místnost s vířivkou a jiné koupelnu s hydromasážní vanou. V zahradě je gril a každá kuchyň je vybavena sklokeramickou varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Ve 12 km vzdáleném městě Aínsa najdete obchody a restaurace. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky, kanoistiky nebo lyžování. Lyžařské středisko Piau-Engaly ve Francii je vzdálené 52 km.

Casa Pirinea
Casa Pirinea

9,3 / 10 (22 hodnocení)

Tento vytápěný dům se 3 ložnicemi se nachází v Belsierre v Aragonských Pyrenejích, nedaleko národního parku Ordesa. Nabízí fantastický výhled na okolní krajinu. Casa Pirinea má koupelnu s hydromasážní sprchou. Je to dům v rustikálním stylu s dřevěnými stropními trámy a kamennými zdmi, ale také zařízený ve světlých barvách a tkaninách. V obývacím pokoji je pohovka, krb, TV a DVD přehrávač. V kuchyni je trouba, mikrovlnná trouba a pračka. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Escalona, 2 km od Belsierre, nabízí malý výběr obchodů a restaurací. V krásné vesnici Aínsa, která je vzdálená 10 minut jízdy, je také výběr. Casa Pirinea má dobré spojení a nachází se hned vedle dálnice A-138. Francouzská hranice je vzdálená asi 35 km a překračuje ji 50 minut autem od sjezdovek Piau-Engaly.

3 bedrooms house with balcony and wifi at Belsierre
3 bedrooms house with balcony and wifi at Belsierre

8 / 10 (1 hodnocení)

3 bedrooms house with balcony and wifi at Belsierre se nachází v Belsierre a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Na letiště Lleida-Alguaire je to 141 km.