Ubytování ve městě Benamocarra

Město Benamocarra se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benamocarra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benamocarra

Villa Cañete
Villa Cañete

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Villa Cañete se nachází v Benamocarrě, 39 km od vyhlídky Gibralfaro a 40 km od parku Malaga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a grilem. Tento prázdninový dům se nachází 40 km od katedrály a muzea v Malaze. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také vířivka. Villa Cañete stojí 40 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 53 km.

MonMar Rural House
MonMar Rural House

MonMar Rural House se nachází v Benamocarrě, 41 km od vyhlídky Gibralfaro, parku Malaga a 42 km od pevnosti Alcazaba. Tato chata má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato chata se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí. Chata stojí 42 km od Picassova muzea a katedrály v Malaze. Na letiště Malaga je to 55 km.