Ubytování ve městě Benasal

Město Benasal se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benasal nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benasal

masia riu dels arbres
masia riu dels arbres

9,8 / 10 (23 hodnocení)

Masia riu dels arbres se nachází v Benasalu a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí terasu, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Chata má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. K dispozici je také posezení, pračka a 4 koupelny s vanou. K dispozici je také dětské hřiště. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 53 km.

Flor de Lis
Flor de Lis

9,8 / 10 (21 hodnocení)

Flor de Lis se nachází ve městě Benasal. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 47 km.

Mas de Blai
Mas de Blai

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Mas de Blai se nachází ve městě Benasal a nabízí ubytování s balkonem. Tato chata má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 51 km.

La Castellana - Habitaciones y desayuno
La Castellana - Habitaciones y desayuno

9,1 / 10 (151 hodnocení)

La Castellana - Habitaciones y desayuno se nachází v horské vesnici Font d'En Segures, pouhých 7 km od středověkého města Culla. Tento moderní rodinný hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory ze všech pokojů. Vytápěné pokoje mají TV s plochou obrazovkou a dlážděnou podlahu. K dispozici je také psací stůl a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete župan, sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Na požádání je k dispozici fén. V restauraci se podávají pokrmy místní kuchyně. K dispozici je také café bar s krbem a terasou. Nedaleko je k dispozici bezplatné parkoviště a v okolí vede mnoho turistických tras. Pláž Peñíscola je vzdálená 70 km.

Casa Rural en el campo - Mas de Tenesa
Casa Rural en el campo - Mas de Tenesa

9,1 / 10 (16 hodnocení)

Tento tradiční venkovský dům se nachází v kopcích nedaleko města Benasal, v regionu Alto Maestrazgo ve Valencii. Má útulný salonek s krbem, pohovkami a TV. Masia Tenesa má rustikální interiér s terakotovými podlahami a dřevěnými trámy. V kuchyni je varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí a pračka. K dispozici je okouzlující krytá veranda s grilem a piknikovým stolem a vila nabízí nádherný výhled na hory. Masia Tenesa leží asi 3 km od termálních lázní Benassal a v obci najdete různé obchody a restaurace. V okolí vede mnoho dobrých turistických tras a do pobřežního města Peñíscola dojedete za 1 hodinu a 15 minut.

Apartamentos San Cristobal
Apartamentos San Cristobal

9 / 10 (66 hodnocení)

Apartamentos San Cristobal se nachází ve městě Benasal a nabízí gril. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 49 km.

Hotel Restaurante Novella
Hotel Restaurante Novella

8,7 / 10 (111 hodnocení)

Hotel Restaurante Novella se nachází v centru Alto Maestrazgo, 2 km od Benassalu, v obci Fuente En Segures. Všechny pokoje jsou pečlivě zařízené a mají bezplatné Wi-Fi. Pokoje v tomto venkovském hotelu jsou světlé a prostorné. Všechny pokoje mají TV, trezor a vlastní koupelnu s fénem. Hotel Restaurante Novella má bar, venkovní terasu a restauraci, která podává tradiční místní jídla. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Můžete se projít po vesnici a navštívit starou obrannou zeď, barokní palác Sánchez de Cotanda a archeologické muzeum L'Alt Maestral.

Hotel La Piqueta
Hotel La Piqueta

8,5 / 10 (321 hodnocení)

Hotel La Piqueta se nachází v centru města Benasal v regionu L'Alt Maestrat Castellon.Nabízí restauraci a krásný výhled na hory a vesnici. La Piqueta má prakticky a jednoduše zařízené pokoje s topením, TV s plochou obrazovkou, šatní skříní a vlastní koupelnou s fénem. Všechny pokoje jsou orientované ven a mají výhled do krajiny. V restauraci, která je otevřena na snídaně, obědy a večeře, se podávají typické pokrmy z místních produktů. Ve společných prostorách hotelu La Piqueta je zdarma dostupné Wi-Fi. Na recepci si můžete vyžádat turistické informace a navštívit místa, jako je Fuente En Segures, kam dojedete za necelých 10 minut. Castellon de la Plana je 65 km daleko.

APARTAMENTS ROIG
APARTAMENTS ROIG

8,5 / 10 (21 hodnocení)

APARTAMENTS ROIG se nachází v Benasalu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 49 km.

XALET de MUNTANYA
XALET de MUNTANYA

8,4 / 10 (25 hodnocení)

XALET de MUNTANYA se nachází v Benasalu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 49 km.

Apartamentos en la Montaña - Fuente en Segures
Apartamentos en la Montaña - Fuente en Segures

8,2 / 10 (15 hodnocení)

Apartamentos en la Montaña - Fuente en Segures se nachází na hlavním náměstí ve městě Font d'En Segures, kde najdete slavnou přírodní pramenitou fontánu. Apartmány mají výhled na hory a nedaleko je neplacené parkoviště. Vytápěné apartmány mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV. Nechybí ani vlastní koupelna s vanou. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, sporákem, kávovarem a pračkou. Snídaně a další jídla jsou k dispozici v restauraci hotelu La Castellana, který se nachází 50 metrů od apartmánů. K dispozici jsou turistické informace a v okolí se můžete věnovat pěší turistice.