Ubytování ve městě Bence

Město Bence se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bence nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bence

rural San Antonio
rural San Antonio

9 / 10 (15 hodnocení)

Nachází se v Bence, 50 km od golfového hřiště Golf del Sur, rural San Antonio nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. K dispozici je dětské hřiště a gril. Venkovský dům San Antonio je vzdálený 23 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes a 24 km od divadla Leal. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 28 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural San Antonio
Casa Rural San Antonio

Casa Rural San Antonio se nachází v Benci, 50 km od golfového hřiště Golf del Sur, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí terasu a gril. Prázdninový dům má 2 ložnice, kabelovou TV, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Casa Rural San Antonio stojí 17 km od vojenského muzea a 23 km od Tenerife Espacio de las Artes. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 28 km.

Holiday home in Malpais de Candelaria with a garden
Holiday home in Malpais de Candelaria with a garden

Holiday home in Malpais de Candelaria se zahradou a soukromým bazénem se nachází v obci Bence. Tento prázdninový dům má tenisový kurt a gril. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Prázdninový dům má venkovní bazén, zahradu a zázemí pro vodní sporty. Holiday home in Malpais de Candelaria with a garden stojí 18 km od Muzea vojenského umění a 23 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 29 km.

Holiday home in Malpais de Candelaria with swimming pool
Holiday home in Malpais de Candelaria with swimming pool

Holiday home in Malpais de Candelaria with swimming pool se nachází v Benci, 18 km od muzea vojenského umění a 23 km od Tenerife Espacio de las Artes. Nabízí výhled na moře. Tento prázdninový dům má soukromý bazén a v okolí se můžete věnovat různým aktivitám, jako je jízda na koni a tenis. Prázdninový dům má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům má venkovní bazén, zázemí pro vodní sporty a gril. Holiday home in Malpais de Candelaria with swimming pool stojí 24 km od divadla Leal a 49 km od botanické zahrady. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 29 km.