Ubytování ve městě Benferri

Město Benferri se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benferri nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benferri

Villaparadise
Villaparadise

10 / 10 (1 hodnocení)

Villaparadise se nachází v Benferri, 28 km od golfového hřiště Las Colinas a 43 km od Parroquia San Juan Bautista. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 31 km od muzea výtvarného umění Murcia a 32 km od římského mostu. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 45 km.

beautiful 2-bed apartment in benferri
beautiful 2-bed apartment in benferri

Beautiful 2-bed apartment in benferri se nachází v Benferri, 28 km od golfového hřiště Las Colinas a 42 km od Parroquia San Juan Bautista. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. K dispozici je také soukromý bazén. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od muzea výtvarného umění Murcia a 32 km od římského mostu. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 45 km.