Ubytování ve městě Beniarjó

Město Beniarjó se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beniarjó nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beniarjó

Comfortable guest room with balcony
Comfortable guest room with balcony

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Comfortable guest room with balcony se nachází v Beniarjó, 37 km od autobusového nádraží Denia a hradu Denia, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, společným lounge a terasou. Nachází se 43 km od El Montgó a má společnou kuchyň. K dispozici je také dobře vybavená kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, sporákem a fénem. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Comfortable guest room with balcony stojí 80 km od letiště Valencia. Ubytování nabízí placenou dopravu na letiště.

CA DE L'ALFAS
CA DE L'ALFAS

7,4 / 10 (476 hodnocení)

V ubytování CA DE L'ALFAS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CA DE L'ALFAS se nachází v Beniarjó, 37 km od autobusového nádraží Denia, a nabízí zahradu, sdílený lounge a výhled na město. Nabízí turistické informace, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Všechny pokoje v penzionu mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. Všechny pokoje v CA DE L'ALFAS mají ložní prádlo a ručníky. V Beniarjó a okolí se můžete věnovat pěší turistice. CA DE L'ALFAS stojí 37 km od hradu Denia a 44 km od města El Montgó. Na letiště Valencia je to 80 km.