Ubytování ve městě Benilloba

Město Benilloba se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benilloba nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benilloba

Casa Rural Taíno
Casa Rural Taíno

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Taíno se nachází v Benillobě, 43 km od Terra Natura, a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a turistické informace. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má 6 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Prázdninový dům je vzdálený 44 km od aquaparku Aqua Natura a 46 km od aquaparku Aqualandia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 72 km.

Nueva CASA TAÍNO
Nueva CASA TAÍNO

7,8 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Nueva CASA TAÍNO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Benillobě, Nueva CASA TAÍNO poskytuje bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Apartmány mají kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, sporák, myčka nádobí, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté si mohou vychutnat à la carte nebo kontinentální snídani. Nueva CASA TAÍNO má dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 43 km od Terra Natura a 44 km od aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 72 km.