Ubytování ve městě Berástegui

Město Berástegui se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Berástegui nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berástegui

Argiñenea
Argiñenea

9,3 / 10 (111 hodnocení)

Argiñenea sídlí v baskickém venkovském domě ze 16. století a nabízí jedinečně zařízené pokoje s výhledem na okolní údolí Leizarán. Nachází se na malebném místě v Eldua, 30 minut jízdy od San Sebastiánu. Argiñenea má tradičně zařízené pokoje s trámovými stropy. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, topení a vlastní koupelna. Snídaně se podává v jídelně hotelu Argiñenea. Hotel má terasu s výhledem do atraktivních zahrad. Hotel má ideální polohu pro pěší turistiku a má snadný přístup k horám Txindoki, Aralar a Ernio. Město Irún je vzdálené 45 minut jízdy a Pamplona 60 km.

La Cristina
La Cristina

8,4 / 10 (7 hodnocení)

La Cristina se nachází asi 31 km od lanovky Monte Igueldo a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a kávovarem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 32 km od promenády La Concha a soch Peine del Viento. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 33 km od Monte Iguelda a 35 km od divadla Victoria Eugenia. Na letiště San Sebastián je to 47 km.