Ubytování ve městě Bigues i Riells

Město Bigues i Riells se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bigues i Riells nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bigues i Riells

Hotel Moli De La Torre
Hotel Moli De La Torre

8,9 / 10 (118 hodnocení)

Hotel Moli De La Torre sídlí v přestavěném textilním mlýně z 19. století na venkově, 38 km od Barcelony. Nabízí bezplatné Wi-Fi a rustikální klimatizované pokoje, některé s hydromasážní vanou. Pokoje mají dřevěné podlahy, kamenné zdi, topení a TV. Všechny mají vlastní koupelnu s fénem. Hotel Moli De La Torre má bar a restauraci s okouzlující zahradní terasou. K dispozici jsou masáže a na přepážce s turistickými informacemi si můžete pronajmout jízdní kola. Přírodní rezervace Montseny je vzdálená 10 km a hotel nabízí bezplatné parkování.

Stunning home in lAmetlla del Valles with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in lAmetlla del Valles with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

6 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in lAmetlla del Valles with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Bigues i Riells, 37 km od katedrály Sagrada Familia a 39 km od La Pedrera. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 55 km.