Ubytování ve městě Biniali

Město Biniali se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Biniali nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Biniali

Magnifica Villa tranquila en el centro de Mallorca
Magnifica Villa tranquila en el centro de Mallorca

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Magnifica Villa Trana en se nachází v Biniali, 26 km od jachtařského klubu Palma a 28 km od přístavu Palma. El centro de Mallorca nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Vila stojí 29 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 44 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 32 km.

Sa Vinya Jove
Sa Vinya Jove

9,6 / 10 (15 hodnocení)

SA VINYA JOVE se nachází v Biniali a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic a kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Vila má sluneční terasu. SA VINYA JOVE stojí 26 km od města Palma de Mallorca a 37 km od letoviska El Arenal.

Awesome home in Biniali with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome home in Biniali with 2 Bedrooms and WiFi

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Amazing home in Biniali with 2 Bedrooms and WiFi se nachází v Biniali, pouhých 26 km od jachtařského klubu Palma, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Hotel stojí 43 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 23 km od stanice Palma Intermodal. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 28 km od přístavu Palma a 29 km od golfového hřiště Son Vida. Na letiště Palma de Mallorca je to 31 km.

Es Vinyo
Es Vinyo

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Es Vinyo se nachází v Biniali a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 25 km od jachtařského klubu Palma a 27 km od přístavu Palma. Letiště Palma de Mallorca je vzdáleno 31 km.