Ubytování ve městě Biniés

Město Biniés se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Biniés nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Biniés

Apartamentos Clavería
Apartamentos Clavería

9 / 10 (119 hodnocení)

Apartamentos Clavería se nachází v obci Biniés u řeky Veral v Pyrenejích. Okouzlující apartmány s impozantním výhledem na hory se nacházejí vedle přírodní rezervace Valles Occidentales. Kamenný dům nabízí barevné pokoje v rustikálním stylu s trámovými stropy. Každý apartmán má obývací pokoj s jídelnou a TV a kuchyňský kout s myčkou nádobí a sporákem. V koupelně je vana a k dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Apartamentos Clavería stojí 10 minut jízdy od řady typických španělských restaurací. Hotel je obklopen přírodou a je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika nebo lyžování. Populární je také pozorování ptáků. Hotel se nachází na poutní cestě Camino de Santiago. Město Jaca je vzdálené 30 km a nabízí řadu obchodů a služeb, jako je vlakové nádraží Jaca. Na letiště Huesca a do centra města dojedete autem za 1 hodinu.

Casa Campo, Binies
Casa Campo, Binies

Casa Campo, Binies se nachází v Biniés, 34 km od královského kláštera San Juan de la Peña. Nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Nabízí sdílenou kuchyň a dětské hřiště. Penzion má rodinné pokoje. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní. Pokoje v Casa Campo, Binies mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a výhled na hory. Pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hosté Casa Campo, Binies se mohou v Biniés a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky. Na letiště Pamplona je to 82 km.