Ubytování ve městě Boal

Město Boal se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Boal nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Boal

A Casua
A Casua

9,8 / 10 (9 hodnocení)

A Casua se nachází v obci Boal a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Asturias je to 93 km.

Apartamentos El Llago
Apartamentos El Llago

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Apartamentos El Llago se nachází v obci Boal a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají výhled na město, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je také sporák, myčka, mikrovlnná trouba a kávovar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Asturias je to 101 km.

Apartamentos Rurales El Bosque de las Viñas
Apartamentos Rurales El Bosque de las Viñas

9,5 / 10 (54 hodnocení)

Je obklopen asturijskou krajinou, Apartamentos Rurales El Bosque de las Viñas se nachází 13 minut jízdy od vesnice Boal. Nabízí společnou terasu a apartmány s bezplatným Wi-Fi. Apartmány se nacházejí v 200 let starém venkovském domě postaveném v tradičním asturském stylu s odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými trámy. K dispozici je také sdílený gril a soukromé parkoviště. Vytápěné apartmány mají krb, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. Každý má kuchyň s varnou deskou, pračkou a mikrovlnnou troubou. K dispozici je 1 ložnice s manželskou postelí a vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. Některé apartmány mají vířivku nebo hydromasážní sprchu. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a cyklistika. K jezeru Arbón je to 14 km. Na pobřeží Atlantiku dojedete autem za 35 minut.

Hotel Rural Palacio de Prelo
Hotel Rural Palacio de Prelo

9,5 / 10 (41 hodnocení)

Hotel Rural Palacio de Prelo se nachází ve zrekonstruované budově ze 16. století s výhledem na údolí Navia a krajinu Bobia a Carondio a nabízí bezplatné Wi-Fi, prostornou zahradu a restauraci. Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje a apartmá ve věži. Všechny pokoje jsou zařízené starožitným nábytkem a španělskými obrazy. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén, bezplatné toaletní potřeby a pantofle. Hotel Rural Palacio de Prelo má také úschovnu zavazadel, kapli a kulečníkový stůl. V okolí najdete různé archeologické naleziště a pevnosti. Na pobřeží Asturie dojedete autem za 20 minut a do krásné rybářské vesnice Viavélez za 15 minut.

Apartamentos Rurales El Palacio de Doiras
Apartamentos Rurales El Palacio de Doiras

9,2 / 10 (31 hodnocení)

Apartamentos Rurales El Palacio de Doiras se nachází v obci Boal v Asturii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Asturias je to 98 km.

Apartamentos Rurales Los Mazos
Apartamentos Rurales Los Mazos

9 / 10 (303 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Rurales Los Mazos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rurales Los Mazos se nachází 5 minut jízdy od obce Boal v údolí Navia a nabízí velkou soukromou zahradu s terasami a venkovním posezením. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkoviště. Všechny apartmány jsou jedinečně zařízené a mají plně vybavenou kuchyň, obývací pokoj s jídelním koutem, ložnici a koupelnu s toaletními potřebami zdarma. V okolí můžete navštívit starobylé ruiny a věnovat se venkovním aktivitám. Castro de Coaña je 20 minut jízdy daleko a na pláže Luarca, Ribadeo a Catedrales dojedete autem za 45 minut. Na letiště Asturias dojedete autem za 1 hodinu.

Hotel Restaurante Prado
Hotel Restaurante Prado

9 / 10 (109 hodnocení)

Hotel Restaurante Prado se nachází v obci Boal a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, bezplatné Wi-Fi a terasu. Na místě je bar. Všechny pokoje mají TV. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Na místě je přepážka s turistickými informacemi. Hotel Restaurante Prado je vzdálený 45 minut jízdy od Ribadea a 1 hodinu jízdy od Fozu. Na letiště Asturias je to 90 km.

Casa Rural As Bodegas - Boal
Casa Rural As Bodegas - Boal

9 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Casa Rural As Bodegas - Boal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural se nachází v obci Boal v Asturii. As Bodegas - Boal má balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 89 km. Jako Bodegas - Boal.

Hotel Parrilla el Zangano
Hotel Parrilla el Zangano

8,9 / 10 (358 hodnocení)

Hotel Parrila el Zangano se nachází západně od Asturie ve městě Boal. Hotel má restauraci, zahradu a gril. Hosté mohou relaxovat na zařízené terase s panoramatickým výhledem do krajiny. Ložnice jsou vybavené postelí a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Hotel je vzdálen 40 minut jízdy od Puerto de Vega. Na letiště Asturias je to 90 km.

Hotel La Solana Posada de Caballos
Hotel La Solana Posada de Caballos

8,7 / 10 (47 hodnocení)

Hotel La Solana Posada de Caballos se nachází v obci Boal a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště. Každé ráno se v penzionu podává snídaně formou bufetu. V okolí hotelu La Solana Posada de Caballos se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Asturias je to 92 km.