Ubytování ve městě Boebre

Město Boebre se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Boebre nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Boebre

housingcoruña Rocamar Perbes
housingcoruña Rocamar Perbes

Ubytování housingcoruña Rocamar Perbes se nachází v obci Boebre v Galicii, nedaleko pláže Perbes a pláže Praia de Marín. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 1,6 km od pláže Grande de Miño a 35 km od Herkulovy věže. Letiště A Coruña je vzdálené 25 km.

Oktheway Perbes Beach
Oktheway Perbes Beach

8,8 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Oktheway Perbes Beach máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Oktheway Perbes Beach se nachází v Boebre a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice a na místě si lze pronajmout auto. Mezi zajímavosti v okolí hotelu Oktheway Perbes Beach patří pláže Perbes, Praia de Marín a Insua. Na letiště A Coruña je to 25 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Oktheway Perbes Beach 2
Oktheway Perbes Beach 2

8,7 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Oktheway Perbes Beach 2 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Oktheway Perbes Beach 2 se nachází ve městě Boebre, jen pár kroků od pláže Perbes, a nabízí terasu, bar a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento apartmán nabízí výhled na moře a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Oktheway Perbes Beach 2 stojí necelý 1 km od pláže Praia de Marín a 17 minut chůze od pláže Insua. Na letiště A Coruña je to 25 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Oktheway Perbes Beach Vintage
Oktheway Perbes Beach Vintage

7,9 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Oktheway Perbes Beach Vintage máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Oktheway Perbes Beach Vintage se nachází ve městě Boebre, jen pár kroků od pláže Perbes, necelý 1 km od pláže Praia de Marín a 17 minut chůze od pláže Insua. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 36 km od Herkulovy věže a akvária Finisterrae. Na letiště A Coruña je to 25 km.

Playa de Perbes - Casa con precioso jardín
Playa de Perbes - Casa con precioso jardín

Playa de Perbes - Casa con precioso jardín se nachází v Boebre, pouhých 300 metrů od pláže Perbes. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 36 km od Herkulovy věže a akvária Finisterrae. Apartmán má balkon, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 1,2 km od pláže Praia de Marín a 1,3 km od pláže Insua. Na letiště A Coruña je to 26 km.