Ubytování ve městě Bonansa

Město Bonansa se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bonansa nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bonansa

Hotel Terra Bonansa
Hotel Terra Bonansa

9,8 / 10 (121 hodnocení)

Hotel Terra Bonansa se nachází v obci Bonansa v pohoří Aragon. Tento ekologický hotel nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech pokojích, snídani zdarma a 1 hodinu bezplatného vstupu do hotelových lázní a bazénu. Všechny vytápěné pokoje mají TV s plochou obrazovkou, trezor, psací stůl a výhled na okolní hory a do zahrady. Ve vlastní koupelně najdete župan, pantofle, bezplatné toaletní potřeby a sprchu. K dispozici je sdílený lounge, knihovna a zahrada. K dispozici jsou také uzamykatelné skříňky, úschovna zavazadel a turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování. Hotelová restaurace nabízí místní kuchyni z čerstvých místních produktů.

Apartaments El Tossalet
Apartaments El Tossalet

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Apartaments El Tossalet se nachází v přírodním prostředí Cires mezi Pyrenejemi Huesca a Katalánskem.Nabízí venkovní bazén a terasu s nádherným výhledem na hory. El Tossalet je zrekonstruovaný 3podlažní dům s kamennými zdmi a rustikálním interiérem. K dispozici je společenská místnost s krbem a venku je dětské hřiště a gril. K dispozici je také lyžárna. Okouzlující apartmány mají ložnici s manželskou postelí, ložnici s oddělenými postelemi a obývací pokoj s krbem, TV s plochou obrazovkou a rozkládací pohovkou.K dispozici je také dobře vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, troubou, sklokeramickou varnou deskou a lednicí. V okolí se lze věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Na místě je k dispozici lyžárna. Údolí Boi a Aran jsou vzdálené 30 minut jízdy. K mostu Pont de Suert jsou to 3 km.

La Era de Navarri - Bonansa
La Era de Navarri - Bonansa

9,5 / 10 (85 hodnocení)

La Era de Navarri ze 16. století se nachází v Pyrenejích Huescan, 10 minut jízdy od El Pont de Suert. Nabízí Wi-Fi zdarma, původní architektonické prvky a zahradu s grilem. Nabízí apartmány a dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi.Apartmány mají obývací pokoj s pohovkou a TV, jídelní kout, pračku a kuchyňský kout. Dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi mají vlastní koupelnu a TV. K dispozici je neplacené parkoviště a turistické informace. Apartmán se nachází na hlavním náměstí obce Bonansa. Do národního parku Aigüestortes dojedete autem za 30 minut a do lyžařského střediska Baqueira-Beret za necelou hodinu.

Bonansa Country Hotel
Bonansa Country Hotel

9,4 / 10 (107 hodnocení)

Hotel Bonansa Country se nachází v malebné oblasti Pyrenejí, méně než 10 km od údolí Castanesa a údolí Isabéna. Nabízí krytý bazén a saunu. Leží 30 km od sjezdovek Boí Taüll. Moderní zvukotěsné pokoje mají terasu s výhledem na hory a bezplatné Wi-Fi. Mají TV a vlastní koupelnu se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. Bonansa Country Hotel nabízí restauraci s tradiční horskou kuchyní. Menu je připraveno a pod dohledem Eddieho Aroly. Další restaurace, bary a obchody jsou v pěší vzdálenosti. Hotel Bonansa Country nabízí díky své poloze různé turistické trasy. Na letiště Lleida-Alguaire je to 121 km.Do lyžařského střediska Baqueira-Beret a národního parku Aigüestortes dojedete autem za hodinu.