Ubytování ve městě Buelles

Město Buelles se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buelles nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buelles

Apartamentos Rurales La Escuela
Apartamentos Rurales La Escuela

9,4 / 10 (38 hodnocení)

Apartamentos Rurales La Escuela se nachází v obci Buelles v Asturii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV, vlastní koupelnu s bidetem, vanou a fénem a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Apartmán má sluneční terasu. Apartamentos Rurales La Escuela má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Desfiladero de la Hermida leží 19 km od ubytování a jeskyně Soplao je vzdálená 20 km. Na letiště Santander je to 71 km.

Casa Rural La Roza 2
Casa Rural La Roza 2

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural La Roza 2 se nachází v obci Panes v Asturii a nabízí dům se 3 ložnicemi a výhledem na hory. Tento dvoupodlažní dům má 1 ložnici s manželskou postelí, 1 ložnici s oddělenými postelemi a 1 ložnici s 1 manželskou postelí a 2 samostatnými postelemi. K dispozici jsou 3 koupelny s fénem a vanou nebo sprchou. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a pračkou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Llanes leží 20 km od venkovského domu. Na letiště Santander je to 59 km.

Villa Milera
Villa Milera

Villa Milera se nachází asi 20 km od jeskyně Soplao a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 25 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 28 km od paláce Sobrellano. Na letiště Santander je to 71 km.