Ubytování ve městě Buenas Noches

Město Buenas Noches se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buenas Noches nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buenas Noches

PALMSEA Marbella-Estepona
PALMSEA Marbella-Estepona

9,7 / 10 (10 hodnocení)

PALMSEA Marbella-Estepona se nachází v Buenas Noches a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán má soukromou pláž a dětské hřiště. PALMSEA Marbella-Estepona stojí 15 km od golfového hřiště La Duquesa a 2,8 km od golfového hřiště Estepona. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 43 km.

Hacienda Dona Julia With Sea View
Hacienda Dona Julia With Sea View

8,5 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Hacienda Dona Julia With Sea View máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hacienda Dona Julia With Sea View se nachází v Buenas Noches a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nachází se 11 km od golfového hřiště La Duquesa a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a vanou. Součástí apartmánu jsou také 2 koupelny. Apartmán je vzdálený 12 km od golfového hřiště Estepona a 24 km od golfového hřiště San Roque. Hacienda Dona Julia With Sea View stojí 39 km od mezinárodního letiště Gibraltar.

Luxury Penthouse Casares Costa
Luxury Penthouse Casares Costa

Luxury Penthouse Casares Costa se nachází asi 2,4 km od pláže Sabinillas a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Luxury Penthouse Casares Costa stojí 2,8 km od pláže Playa de Piedra Paloma a 9,2 km od golfového hřiště La Duquesa. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 38 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.