Ubytování ve městě Cabañas de Ebro

Město Cabañas de Ebro se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabañas de Ebro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabañas de Ebro

Casa Rural Goñi
Casa Rural Goñi

9,2 / 10 (48 hodnocení)

Casa Rural Goñi se nachází v Cabañas de Ebro a nabízí sezónní venkovní bazén, fitness centrum, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě si můžete zahrát šipky. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 3 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 3 koupelny s fénem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 27 km od Zaragozy-Delicias a 30 km od výstaviště Expo Zaragoza 2008. Na letiště Zaragoza je to 26 km.

La Palmera de la Insula
La Palmera de la Insula

8 / 10 (27 hodnocení)

La Palmera de la Insula se nachází v Cabañas de Ebro a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Venkovský dům má vlastní bazén a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také posezení a 2 koupelny. Venkovský dům má také gril. La Palmera de la Insula poskytuje službu půjčení jízdních kol a aut. Zaragoza-Delicias leží 32 km od ubytování a na výstaviště Expo Zaragoza 2008 je to 34 km. La Palmera de la Insula stojí 33 km od letiště Zaragoza. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.